Djemba-Djemba: Nød tiden i OB

De fire år i OB var en glimrende tid for Eric Djemba-Djemba, der nød at spille for den fynske klub

Eric Djemba-Djemba er en af de største profiler i Superligaen gennem tiderne. (Foto: Lars Poulsen)
Eric Djemba-Djemba er en af de største profiler i Superligaen gennem tiderne. (Foto: Lars Poulsen)

Det var noget af et scoop, da OB i sommeren fik den tidligere Manchester United-spiller Eric Djemba-Djemba til klubben på en treårig kontrakt.

Midtbanespilleren, der på det tidspunkt var 27 og i sin bedste fodboldalder, var en af de bedste spillere i Superligaen og endte med at blive i OB i fire sæsoner, hvor han spillede Europa League med klubben og sluttede på andenpladsen i Superligaen tre gange.

For Eric Djemba-Djemba var tiden i OB en dejlig tid, hvor den camerounske landsholdsspiller nød at spille fodbold. Det fortæller Eric Djemba-Djemba, der nu er blevet 32 år, i et stort interview med The Guardian.

Se også: Fergusons største fejlkøb endte i Superligaen

- Jeg var i klubben i fire år og spillede mere end 100 kampe. Gud, hvor jeg nød det. Jeg nød at spille i Europa League hvert år, også selv om vi tre år i træk ikke blev mestre, men blev nummer to, siger Eric Djemba-Djemba.

Den 32-årige midtbanespiller forlod i 2012 OB og skiftede til Hapoel Tel Aviv. Siden er den tidligere Manchester United-spiller skiftet til Partizan, hvor han spiller for tiden.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere