OB-boss stopper på grund af sygdom

Thomas Christensen stopper som administrerende direktør i Odense Sport & Event

(Foto: Ole Frederiksen)
(Foto: Ole Frederiksen)

Superligaklubben OB mister en markanet figur fra klubbens øverste ledelse. Thomas Christensen stopper således som administrerende direktør i Odense Sport & Event - selskabet bag OB - på grund af sygdom. Ole Bang Nielsen overtager midlertidigt stillingen.

Thomas Christensen har været igennem en længere sygdomsperiode, idet han i starten af efteråret blev ramt af hjerteproblemer. Det er dette, der i sidste ende har fået direktøren til at fratræde sin stilling.

Bestyrelsesformand Niels Thorborg er ked af Thomas Christensens beslutning, men han har samtidig den største forståelse for den. Han glæder sig ligeledes over, at Thomas Christensen fortsat vil være til rådighed for selskabet bag OB.

- Det er rigtig trist for Odense Sport & Event, at Thomas Christensen må stoppe som administrerende direktør, men jeg har naturligvis stor forståelse for hans beslutning. Jeg ved, hvor meget Odense Sport & Event betyder for Thomas, og jeg ved i mindst ligeså høj grad hvor meget Thomas har betydet for Odense Sport & Event. Det viser rigtig meget om Thomas’ format og ledelsesansvar, at han træffer en beslutning som denne for at sikre, at Odense Sport & Event ikke skal stå i et vadested, mens han fokuserer på sit helbred. Det har jeg kæmpe respekt for, siger Niels Thorborg. 

- Derfor er jeg også rigtig glad for, at Thomas efter en rekreationsperiode har lovet, at han vil stå til rådighed for OS&E, og at han vil fortsætte på OB’s mandat i en række officielle sammenhænge som formand i Divisionsforeningen, medlem af DBU’s forretningsudvalg og bestyrelse, ECA m.v. Desuden er det hensigten, at Thomas Christensen indtræder i bestyrelsen i Odense Sport & Event ved næste generalforsamling. Den fremtidige rolle definerer vi nærmere, når Thomas har haft tid til at komme til hægterne igen, og det tror og håber vi vil være i løbet af januar, men nu og her gælder det om, at Thomas kommer igennem sine helbredsmæssige udfordringer, og det siger sig selv, at vi i den situation ikke skal lægge unødigt tidspres på ham, tilføjer han.

Odense Sport & Event oplyser, at Thomas Christensens beslutning betyder, at der ændres i ledelsesstrukturen. Den nye administrerende direktør Ole Bang Nielsen skal således kun beskæftige sig med alle forhold, der ikke har med den sportslige ledelse at gøre. Sportsdirektør Jesper Hansen, der hidtil har refereret til Thomas Christensen, vil fremover referere direkte til bestyrelsen i Odense Sport & Event.

- I den overgangsperiode, vi står overfor, er det vigtigt, at vi skaber fuldt fokus på alle områder. Således er det vigtigt for os, at Jesper Hansen får den nødvendige sparring og støtte på sine områder, og samtidig er det afgørende, at Ole Bang Nielsen får det nødvendige rum til at skabe overblik og fokus på alle de områder, der ikke har med den sportslige ledelse at gøre, siger Niels Thorborg.

Thomas Christensen blev ansat som direktør i OB tilbage i august 2005.

Ole Bang Nielsen har sin første dag som administrerende direktør i Odense Sport & Event i dag. Han driver i dag sin egen virksomhed, men har været sparringspartner for Odense Sport & Event gennem længere tid. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere