OB-flop åben for andre danske klubber

David Löfquist forlader OB efter nytår, men det er ikke sikkert, at han forlader dansk fodbold

2013 nærmer sig sin afslutning, og det samme gør svenske David Löfquists ophold i den fynske Ådal. Offensivspilleren blev i starten af året lejet ud til OB fra Parma, men succesen er udeblevet, og det fik i sidste uge fynboerne til at melde ud, at samarbejdet ville ophøre ved udgangen af 2013, når den nuværende lejeaftale udløber.

David Löfquist står noteret for 13 Superliga-kampe for OB, hvoraf ikke en eneste har været fra start. Derfor er det svært at forestille sig, at Parma får brug for ham i resten af sæsonen. Holdet høster en tilværelse i midten af Serie A og ser formentlig ikke Löfquist som en brugbar spiller i det sidste halve år af spillerens kontrakt.

Derfor peger pilen mod endnu et klubskifte i januars transfervindue, og det er ikke udelukket, at karrieren fortsætter i Danmark, selv om svenskeren ikke ligefrem har gjort storslået reklame for sig selv.

- Det kan sagtens tænkes. Vi ser på, hvilke muligheder der byder sig, og så tager vi stilling til det derfra. Hvis en dansk klub viser sig som det bedste alternativ, så er det i sagens natur det, vi går efter, men det er for tidligt at sige noget om nu, siger David Löfquists agent, Martin Klette, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- David har stadig seks måneder tilbage af sin kontrakt med Parma, så bolden er på deres halvdel. Ikke før de har meldt noget ud, kan vi foretage os det helt store.

Agenten vil ikke svare på, om det er interesse for David Löfquist fra Danmark eller andre steder. Tidligere er han blevet sat i forbindelse med Kalmar i hjemlandet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere