Troels Bech: Vi har revanche til gode

Troels Bech håber på en sejr i efterårets sidste hjemmekamp og samtidig en revanche mod AGF efter 3-6-nederlaget tidligere på sæsonen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

OB tager i morgen imod AGF i efterårets sidste hjemmekamp på TREFOR Park i en kamp, hvor fynboerne i den grad har revanche til gode. Sidst AGF var på besøg, var OB dag og nat i henholdsvis første og anden halvleg, og det hele endte i et sandt målorgie og århusiansk sejr på 6-3. Den plet skal vaskes af, når Peter Sørensen atter gæster Odense.

- Vi har revanche til gode. Kampene mod AGF sidste år definerede nærmest vores sæson. Havde vi vundet dem, var vi røget i Europa League. De tre kampe tabte vi nu i stedet, og så endte det så mistrøstigt, som det gjorde. Igen i år har det været billedet på vores sæson: Toppunktet af vores spillemæssige formåen var vel nærmest vores første halvleg mod AGF, og bunden fulgte lige derefter i anden halvleg, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside og uddyber om vigtigheden af kampen:

Se også: AGF må undvære sin anfører resten af efteråret

- Der er jo altid kun gode ideer i at vinde, men her synes jeg, der er usædvanligt meget at opnå med en sejr. Fire kampe uden sejr kan vi ikke lide. Det kræver ændringer, og det skal selvfølgelig være nu til sidste hjemmekamp.

Selvom OB ikke ligger langt fra nedrykningsstregen, er der heller ikke langt op til de sjove placeringer, og ifølge Bech er det nu, at OB skal slå til for at komme op i den bedste halvdel. 

Se også: OB-flop åben for andre danske klubber

- Vi har jo svinget og har både ligget nummer 2 og nummer 9. Det kan der godt laves et hverdagsdrama ud af hver eneste uge efter hver kamp. Jeg har sådan set stor fornøjelse af at nedtone de udsving, der kan ramme os alle lidt. Til gengæld jeg kan godt se en pointe i, at vi bliver målt meget på stillingen, når der nu ligger en lang vinterpause foran os. Derfor er det nu, vi skal have en vis legemsdel med os. Med en sejr har vi gode chancer for at komme i den bedste halvdel efter denne runde. Det er i sig selv også et voldsomt incitament.

Troels Bech må blandt andre se bort fra forsvarsspilleren Kasper Larsen, der døjer med en skade, men tilgengæld er der comeback til midtbanemanden Jacob Schoop 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere