Mos: Jeg har endnu mere at give

Mustafa Abellaoue blev dobbelt målscorer mod AGF, men angriberen mener selv, at han har endnu mere at give

OB-spillerne jubler efter Mos' mål til 1-0 i dagens 4-1-nedsabling af AGF (Foto: Michael Hansen)
OB-spillerne jubler efter Mos' mål til 1-0 i dagens 4-1-nedsabling af AGF (Foto: Michael Hansen)

OB fik revanche mod AGF og kravlede dermed helt op på femtepladsen i den tætte Superliga. Mustafa Abdellaoue var på pletten to gange for fynboerne, og FCK-lejesvenden var efterfølgende meget tilfreds holdets indsats.

Se også: Skuffet AGF-træner: For mange spillede under niveau

- Det var en svær kamp i udgangspunktet, men vi går ud og er offensive fra første minut og viser, at vi skal vinde kampen. Vi får to hurtige mål, som var utroligt vigtige for os, og generelt spiller vi godt i dag, siger Abdellaoue til klubbens hjemmeside.

Angriberen er ved at få gang i målscoringen i OB, og med dagens to kasser er han nu oppe på seks scoringer i denne sæson. Men der er mere i vente for OB-tilhængerne.

Se også: Drømmemål i OB's storsejr

- Jeg føler selv, at jeg har endnu mere at give, men jeg føler, at det var fint i dag, og at jeg generelt har fået en god start i OB. Jeg har scoret nogle kasser, og de er vigtige for selvtilliden fremover også. Fansene gav en fantastisk støtte til os i dag, og de havde stor betydning for, at vi vandt kampen og dermed kom fra tiendepladsen til femtepladsen, så det er vi meget taknemmelige for, siger den norske målscorer.

Mustafa Abdellaoues lejeaftale med OB gælder for resten af sæsonen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer