Annonce:
Annonce:

OB-lejesvend: Ingen dialog med FCK

Mustafa Abdellaoue tænker ikke på sin kontrakt med FC København, men håber at vise sig godt frem for OB i løbet af foråret.

Mustafa Abdellaoue fokuserer på forårssæsonen i OB, men skal efter planen tilbage til FCK til sommer. (Foto: Michael Hansen).
Mustafa Abdellaoue fokuserer på forårssæsonen i OB, men skal efter planen tilbage til FCK til sommer. (Foto: Michael Hansen).
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Angriberen Mustafa Abdellaoue har netop indledt endnu en halvsæson i OB, hvor han er udlejet til fra FC København for resten af sæsonen. Endnu er der ingen afklaring om, hvad der skal ske, når lejeaftalen med OB udløber til sommer, men Abdellaoue holder fokus på OB. 

- Jeg har ikke tænkt på det endnu. Jeg har kontrakt med OB frem til sommer, og det er det, jeg forholder mig til. Jeg trives godt her, og for mig er det vigtigt at spille, og så må vi se, hvor jeg skal hen til sommer, siger Mustafa Abdellaoue til tipsbladet.dk.

Han kom på måltavlen i Superligaen seks gange for OB i efteråret, og han håber, at det fortsætter til foråret, hvor han vil vise sig frem og bevise sit værd. 

- Absolut. Jeg gjorde det godt i efteråret, og nu har jeg foråret til at vise min styrke. Så må vi se, hvad der skal ske, siger han. 

OB-boss parat til at sælge: Vi vil gerne slanke truppen

Annonce:

Mens aftalen med OB løber frem til sommer, har han en længerevarende kontrakt med FC København. Den løber helt frem til sommeren 2016, men han har ikke noget overblik over, hvordan hans situation i FCK er. 

- Jeg har ikke snakket med nogen endnu, og jeg tænker egentlig ikke så meget på det. Jeg kommer til træning og fokuserer på at spille fodbold, og så tager min agent sig af de forskellige andre ting. Det er svært at sige, hvordan det ser ud for mig i FCK, men jeg har en kontrakt, og den må jeg forholde mig til. Det vigtigste for mig er bare spilletid, siger angriberen. 

Mustafa Abdellaoue spekulerer således ikke på sine muligheder for at slå igennem hos de danske mestre.

 

OB profil klar til foråret

- Det er svært at sige, men jeg tænker ikke på FC København. Mit hold er OB nu, og jeg har fuld fokus på at gøre det godt her, siger han. 

I løbet af efteråret kom det frem, at OB har en købsklausul på Abdellaoue på mellem to og tre millioner kroner, men den er altså ikke blevet udnyttet endnu.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: