OB holder øje med Lars Jacobsen

Lars Jacobsen fortsætter ikke i FC København efter sommeren, og derfor spekuleres der i nye klub. OB kalder ham en dygtig spiller

Lars Jacobsen har tidligere optrådt for fynboerne. (Foto: Claus Bonnerup)
Lars Jacobsen har tidligere optrådt for fynboerne. (Foto: Claus Bonnerup)

Lars Jacobsen og FC København fortsætter ikke samarbejdet, når anførerens kontrakt til sommer rinder ud. Den 34-årige landsholdsback har dog ikke i sinde at stoppe karrieren, og derfor er spekulationerne om nye klubber allerede startet.

En af dem er OB, der står til at miste den normale højre back Espen Ruud på samme tid som Jacobsens kontraktudløb, og da Jacobsen er fynbo og slog igennem i netop odenseklubben, så er koblingen indlysende. Og OB holder øje.

Se også: FCK-anfører færdig i klubben

- Generelt vil jeg da sige, at Lars Jacobsen har vist i mange år, at han er en dygtig spiller med et godt CV. Og selvom han har nået en alder, hvor det selvfølgelig også er begyndt at gå den anden vej, så er jeg sikker på, at han er attraktiv for mange klubber i Danmark, siger sportschef Jesper Hansen til tv2.dk.

Lars Jacobsens forhold til OB-fansene har siden hans skifte til FCK lidt en anelse nødlast, da bannere og smædesange med antipati mod deres tidligere helt har været en relativt fast bestanddel af repertoiret, når de to klubber har mødtes.

Se også: Ståle har taget magten

Men det kigger OB nok næppe på i overvejelserne, og i Odense kan man da godt se, at det er en gratis kvalitetsspiller, der rammer markedet til sommer. Og tilmed en tidligere spiller - som tilfældet også var, da klubben hentede Thomas Helveg hjem.

- Det er sådan, at mange gange når der er spillere, som bliver frie på markedet, så er der en række klubber der bliver nævnt, og det gør OB selvfølgelig også. Og det er vi selvfølgelig glade for. Men Helvegs sag var lidt en anden end Lars Jacobsens. Der må vi se på, hvad der sker, siger Jesper Hansen.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen