Annonce:
Annonce:

OB holder øje med Lars Jacobsen

Lars Jacobsen fortsætter ikke i FC København efter sommeren, og derfor spekuleres der i nye klub. OB kalder ham en dygtig spiller

Lars Jacobsen har tidligere optrådt for fynboerne. (Foto: Claus Bonnerup)
Lars Jacobsen har tidligere optrådt for fynboerne. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Lars Jacobsen og FC København fortsætter ikke samarbejdet, når anførerens kontrakt til sommer rinder ud. Den 34-årige landsholdsback har dog ikke i sinde at stoppe karrieren, og derfor er spekulationerne om nye klubber allerede startet.

En af dem er OB, der står til at miste den normale højre back Espen Ruud på samme tid som Jacobsens kontraktudløb, og da Jacobsen er fynbo og slog igennem i netop odenseklubben, så er koblingen indlysende. Og OB holder øje.

FCK-anfører færdig i klubben

Annonce:

- Generelt vil jeg da sige, at Lars Jacobsen har vist i mange år, at han er en dygtig spiller med et godt CV. Og selvom han har nået en alder, hvor det selvfølgelig også er begyndt at gå den anden vej, så er jeg sikker på, at han er attraktiv for mange klubber i Danmark, siger sportschef Jesper Hansen til tv2.dk.

Lars Jacobsens forhold til OB-fansene har siden hans skifte til FCK lidt en anelse nødlast, da bannere og smædesange med antipati mod deres tidligere helt har været en relativt fast bestanddel af repertoiret, når de to klubber har mødtes.

Ståle har taget magten

Men det kigger OB nok næppe på i overvejelserne, og i Odense kan man da godt se, at det er en gratis kvalitetsspiller, der rammer markedet til sommer. Og tilmed en tidligere spiller - som tilfældet også var, da klubben hentede Thomas Helveg hjem.

- Det er sådan, at mange gange når der er spillere, som bliver frie på markedet, så er der en række klubber der bliver nævnt, og det gør OB selvfølgelig også. Og det er vi selvfølgelig glade for. Men Helvegs sag var lidt en anden end Lars Jacobsens. Der må vi se på, hvad der sker, siger Jesper Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: