EM-helt færdig i OB

Odense Boldklub har ikke råd til at beholde Flemming Povlsen på lønningslisten

(Foto: Odense Boldklub/OB.dk)
(Foto: Odense Boldklub/OB.dk)

Der er hul i kassen i Odense Sport & Event, der står bag OB. Minusset er i størrelse 'Luksusfælden' - 25,8 millioner kroner, og det koster nu assistent- og angrebstræner Flemming Povlsen jobbet i fodboldklubben.

Det er da også 'Luksusfælden', som EM-helten selv sammenligner situationen med i Fyens Stiftstidende.

- Det er nu definitivt, at jeg ikke får forlænget min ansættelse efter sommerferien, afslører Flemming Povlsen

Se også: OB har kæmpe underskud

- Nu kan jeg jo godt li' at være sarkastisk. Det er lidt ligesom i tv-programmet 'Luksusfælden', at man skærer det væk, som giver energi, indsigt og smil på læben, siger han.

Cheftræner Troels Bech er ikke voldsomt begejstret for processen, og Flemming Povlsen er glad for at have sin snart tidligere chefs støtte, ligesom spillertruppen også kommer til at savne Povlsen - og omvendt..

- Jeg er glad for, at Troels Bech har kæmpet hårdt for at beholde mig. Men efter det dårlige regnskab, er der ikke længere plads til mig. De vil skære ind til benet.

Se også: TV: Dommer efter kæmpefejl: Vi beklager dybt

- Jeg er træt af det, og spillertruppen har også givet udtryk for, at de gerne havde set, at jeg havde fortsat. Men siden januar har jeg vidst, at mit job var i fare. Men man kunne have sagt 'hold kæft, det kan vi ikke undvære,' siger Flemming Povlsen.

Troels Bech er selvfølgelig ked af det på Flemming Povlsens vegne, men han understreger også over Ekstra Bladet, at der er andre mennesker at have ondt af.

- Jeg er da ked af, at OB har underskud, og jeg er ked af det på vegne af alle de, der nu mister deres job - ikek kun i den sportslige sektor.

- Men selvfølgelig er jeg mest ked af at miste en af mine aller nærmeste medarbejdere, men det er det eneste, jeg vil sige om sagen.

OB ligger placeret som nummer syv i Superligaen med 30 point - det er bare fire point over nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer