Mos-agent: FCK vil lytte til tilbud

Mustafa Abdellaoues agent Stig Lillejord har en god løbende dialog med både OB og FC København, og han understreger, at FCK er klar til at lytte til tilbud på den norske angriber.

Mustafa Abdellaoue jubler over en af sine scoringer mod Viborg (Foto: Ernst van Norde)
Mustafa Abdellaoue jubler over en af sine scoringer mod Viborg (Foto: Ernst van Norde)

Mustafa Abdellaoue har scoret ni mål i 18 Superliga-kampe som lejesvend i OB, men hans ejerklub FC København vil ikke bruge ham, og han siger selv, at han ikke har en fremtid i FCK. Og da OB formentlig ikke har råd til at købe ham, kan han meget vel skulle finde en helt tredje klub fra næste sæson. Det kan blive en anden klub i Danmark.

- Kommer der klubber, der vil købe Mos, er jeg sikker på, FC København vil lytte, og der bliver selvfølgelig nogle samtaler om en måneds tid. Jeg har en god dialog med CV i FCK, men hvis du vil vide, hvad de vil, må du spørge dem. Gode præstationer i OB er et udstillingsvindue for Mos, men han har kontrakt med FCK, og det er det, han forholder sig til.

- I OB har han vist det niveau, han havde, da han blev topscorer i Norge i 2011 og efterfølgende kom til FCK. Der er mange klubber, der er interesserede i ham, og kommer der en anden dansk klub, ser vi også på det. Jeg taler godt med alle klubber i Danmark, siger Abdellaoues agent Stig Lillejord til tipsbladet.dk.

Se også: OB-topscorer: Jeg trives godt i OdenseSe også: OB-træner er træt af uafgjorte kampe

Der er dog intet konkret i gang omkring Mustafa Abdellaoue. Det er året stadig for ungt til, og den norske angriber koncentrerer sig derfor om OB i sæsonens sidste otte kampe.

- Som hans agent er det min opgave hele tiden at holde mig orienteret om åbninger i markedet, men det er ikke noget, jeg vil gå ind i og uddybe, når der ikke er noget, der er konkret. Det ville være useriøst af mig. Der er en naturlig dialog med OB, som vi skal have en samtale med efter sæsonen. Mos skal også have den respekt for OB, at han skal koncentrere sig om at spille og lave mål for dem, så de ikke bliver involveret i nedrykningskampen. Når vi nærmer os sæsonafslutningen om en måneds tid, ved vi mere, så det er lidt for tidligt at snakke om, hvad der skal ske i næste sæson, siger Lillejord.

Mustafa Abdellaoue har kontrakt med FC København til sommeren 2016.

Se højdepunkter fra 2-2 kampen herunder
OB-Viborg: 2-2 - Se højdepunkterne fra kampen her

0 kommentarer
Vis kommentarer