TV: Begge trænere: Vi blev snydt for to straffespark

Både OB-træner Troels Bech og AaB-træner Kent Nielsen følte sig snydt af dommeren i dramaet i Odense

OB-spillerne brokker sig over det manglende fløjt fra dommer Dennis Mortensen. (Foto: Jens Dresling)
OB-spillerne brokker sig over det manglende fløjt fra dommer Dennis Mortensen. (Foto: Jens Dresling)

ODENSE (Ekstra Bladet): Der var drama til sidste fløjt, da AaB lørdag aften hev en smal 3-2-sejr hjem fra Odense i en kamp, hvor dommer Dennis Mogensen satte sig selv i centrum flere gange.

Derfor var begge trænere også enige om, at præstationen langtfra var god nok. Især Troels Bech var i sit sarkastiske hjørne efter kampen.

- Jeg kommenterer aldrig på dommeren og bestemt ikke ham her, sagde han med henvisning til et legendarisk citat fra afdøde Richard Møller Nielsen.

Her stoppede kritikken dog ikke for en ærgerlig Bech:

- Vi bliver snydt for to klokkeklare straffespark. Nogen siger, at sådanne kendelser udligner sig over en hel sæson, men så har dommeren godt nok travlt nu, sagde OB-træneren, der især kunne være ærgerlig over, at der ikke blev fløjtet for straffespark i slutfasen, da Rasmus Würtz parerede med hånden i håndboldmålmand-stil i straffesparksfeltet.

Se Würtz parere med hånden:

Kæmpe straffe: Her bliver OB snydt af Rasmus Würtz!

AaB-træner Kent Nielsen erkendte også, at der var hånd på i slutfasen. Men det var ikke den eneste fejlkendelse i kampen ifølge AaB-træneren.

- Dommerpræstationen var langtfra god nok. Men det går begge veje, og jeg synes også, at vi skulle have haft to straffespark.

OB-assistenttræner Flemming Povlsen ærgrer sig både over, at dommerkvartetten kunne overse det soleklare straffespark til OB i slutfasen, og over, at der er så mange diskussioner om dommerne:

Se også: Gylden hånd redder AaB i drama

- De er fire mand til at kigge. Det er ikke første gang, at det sker i denne sæson, men det er som om, at undskyldningerne er mere i fokus end selve fejlen.

- Men vi kendte heller ikke vores besøgelsestid, så dommerpræstationen er ikke en undskyldning, for at vi ikke vinder kampen. Vi vælter i chancer, men jeg synes virkelig, at det er ærgerligt, at dommeren endnu en gang kommer i fokus, sagde en ærlig Povlsen.Resultater fra 29. spillerunde i Superligaen:

Randers FC-SønderjyskE 1-1 (1-1)
1-0 Ronnie Schwartz (6. minut). 1-1 Rubin Okotie (29. minut)
Tilskuere: 5.567

OB-AaB 2-3 (0-1)
0-1 Lukas Spalvis (8. minut). 1-1 Kasper Risgård (47. minut/selvmål). 1-2 Lukas Spalvis (72. minut). 1-3 Kasper Risgård (80. minut)
Tilskuere: 8.495

Viborg-AGF søndag kl. 14

Brøndby-FC Vestsjælland søndag kl. 17

FC Nordsjælland-FC København søndag kl. 19

Esbjerg-FC Midtjylland mandag kl. 19

0 kommentarer
Vis kommentarer