OB-træner: FCK har fået noget for pengene

De var et halvt eller et helt niveau bedre end os, erkender Troels Bech efter topbraget i Odense

OB-træner Troels Bech så ikke helt tilfreds ud på OB-bænken. (Foto: Lars Poulsen)
OB-træner Troels Bech så ikke helt tilfreds ud på OB-bænken. (Foto: Lars Poulsen)

OB-træner Troels Bech måtte se sit hold lide et 2-3-nederlag på hjemmebane til FCK i en glimrende fodboldkamp søndag aften, selvom hans mandskab i første halvleg spillede fremragende - og viste store comeback-evner ved at vende 0-1 til 2-1.

- Vi kan rose FCK for det samme. Det var også et rigtig stærkt modsvar. De har jo fået noget for pengene, for når der skal bruges noget ekstra, så har de noget ekstra, sagde OB-træneren efter kampen til TV3+ og fortsatte:

Læs også:

Se også: Fejl i stribevis i FCK-triumf

- Jeg synes, Nicolai Jørgensens bidrag i anden halvleg var irriterende for os, men sikkert underholdende for tilskuerne derhjemme i stuerne. Der sætter de lidt trumf på, som gør, at vores gode perioder bliver kortere og kortere i anden halvleg. Det gør en forskel, siger OB-træneren.

Han har i 12 forsøg som OB-træner endnu ikke har prøvet at besejre FCK, og han havde på forhånd håbet at kickstarte forårssæsonen med en sejr over FCK.

- Det er ikke sådan, at vi har sat os for at overhale FC København. Det vil vi da gerne, hvis det er muligt, men det er lidt svært at forestille sig. Specielt efter at have oplevet dem et niveau - eller i hvert fald et halvt niveau - højere end os i dag.

Læs også:

Se også: Troels Bech håber på FCK-katapult

- Men vi vil gerne forsøge at komme højere op i tabellen, og derfor er kampen mod AaB på onsdag langt, langt, langt vigtigere i den sammenhæng. Men det kunne have givet masser af vitaminer til fodbold på Fyn at vinde i dag, sagde Troels Bech til TV3+.

FCK fører Superligaen suverænt med 12 points forspring til mestrene FCN på andenpladsen, mens OB er på femtepladsen og forpassede chancen for at passere både Randers og AaB i tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere