Ung forsvarer regner med OB-aftale

OB har taget Niclas Vemmelund med på træningslejr, da de ønsker at skrive kontrakt med ham. Vemmelunds agent tror på, det lykkes

Troels Bech er interesseret i ung fynbo (Foto: Jens Dresling)
Troels Bech er interesseret i ung fynbo (Foto: Jens Dresling)

Niclas Vemmelund blev fri af sin kontrakt med FC Fyn, da 1. divisionsklubben gik konkurs. Siden har han trænet med Superliga-klubben OB, og i dag er han taget med klubben på træningslejr i Portugal.

OB har allerede set nok til, at de har besluttet, at de gerne vil skrive kontrakt med den 20-årige forsvarsspiller. Forhandlingerne mellem parterne er dog først lige startet, og aftalen er derfor heller ikke lige op over.

- Jeg regner ikke lige med, at det kommer på plads i dag eller i morgen, for der er en distance, idet de er i Portugal, og jeg er i Danmark. Vi er lige startet med at forhandle, da det var OBs udmelding i fredags, der muliggjorde, at vi kunne påbegynde egentlig forhandlinger, og mon ikke vi først sidst på ugen har en viden om, hvorvidt vi kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for begge parter. Men der er heller ikke noget hastværk, siger Vemmelunds agent Allan Reese til tipsbladet.dk.

Se mere:

Se også: OB: Udelukket at Troels bliver manager

Agenten har aftalt at skulle tale med træner og fungerende sportschef Troels Bech i løbet af denne uge, og Reese er da også fortrøstningsfuld i forhold til at få en aftale i stand med Superliga-klubben.

- OB har indikeret, at de vil lave en aftalemed Niclas, der står uden kontrakt, så derfor har jeg da en forventning om, at vi kan nå hinanden. De er først taget til Portugal i dag, så jeg tager en snak med Troels i løbet af i dag eller i morgen. OB er Niclas' førsteprioritet, men vi står også med andre muligheder for ham. Nu håber jeg bare, han fortsætter med at gøre det godt i træningerne, og så er det vigtigste derefter at finde en løsning, alle er tilfredse med, siger Reese.

Niclas Vemmelund kan både spille venstre back og midterforsvarer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere