Rasmus Falk: - Det går alt for langsomt

OB-profilen mener stadig, han når at blive klar til forårspremieren mod FCK - men den unge fynbo er ved at være utålmodig

Rasmus Falk er stadig på skånekost efter at have pådraget sig en ledbåndskade i det ene knæ i januar. (Foto: Lars Poulsen)
Rasmus Falk er stadig på skånekost efter at have pådraget sig en ledbåndskade i det ene knæ i januar. (Foto: Lars Poulsen)

- Det går alt for langsomt. Der er nogle, der mener, det går, som det skal - og så er der mig, der mener, det går alt for langsomt. Men jeg er jo nok også en utålmodig ung mand…

Rasmus Falk er fortsat på skåneprogram - hvilket langt fra betyder, at den offensive dynamo er klar, når OB i morgen tager til Skåne og over middag møder Malmö FF i Limhamn.

- Jeg kæmper stadig frem mod FCK-kampen 3. marts. Det er bestemt stadig en mulighed, jeg kan nå den, men jeg havde jo håbet og troet, jeg kunne nå at blive fuldt klar allerede til træningslejren i Portugal. Det når jeg ikke helt - i hvert fald ikke fra start. Men jeg håber stadig, jeg kan gå med i noget spil dernede forholdsvis hurtigt, siger Rasmus Falk.

Læs også:

Se også: Svensk Serie A-spiller til OB

Den 21-årige knøs er godt nok fra Middelfart. Men har det ikke særlig godt med middel fart, når det gælder genoptræning af den ledbåndsskade, han pådrog sig i slutningen af januar.

- Det inderste ledbånd i højre knæ er flosset og skal hele stille og roligt. Jeg kan stadig mærke det lidt. Jeg kan sagtens løbe ligeud, men jeg er ikke så meget for at dreje og vride for meget i knæet, og jeg har heller ikke prøvet at sparke til en bold endnu. Jeg prøver at presse det lidt, men jeg har heldigvis nogle gode folk til at holde mig lidt nede, siger han og griner.

- Det var meget mærkeligt. Et solo-uheld, hvor jeg sparker til bolden og rammer den lidt skidt. Det gjorde ikke helt vildt ondt, men der var noget, der ikke skulle være, som det var. Jeg blev scannet, fordi man frygtede noget værre - så heldigvis er der ’kun’ tale om det indvendige ledbånd. Men det går altså bare langsomt. Irriterende langsomt.

Læs også:

Se også: Krigsbarn: OB er vejen til landsholdet

Rasmus Falk meldte i august fra til samtlige landshold, da han faktisk var i Morten Olsens søger - og i hvert fald ville have været et hedt bud til Liga-landsholdets udflugt til Arizona.

- Jeg vil da rigtig gerne på landsholdet i løbet af 2013, men lige nu ligger al min fokus altså på at blive klar til sæsonstarten, så jeg har faktisk slet ikke tænkt over landsholdet, siger Rasmus Falk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere