Kriseramte OB hårdt ramt på pengepungen

Selskabet bag fodboldklubben OB, Odense Sport & Event, kom ud af 2011 med et underskud på 22,3 millioner

OB har problemer både på og udenfor kridtstregerne. (Foto: Lars Poulsen)
OB har problemer både på og udenfor kridtstregerne. (Foto: Lars Poulsen)

Det går skidt for OB i Superligaen. Og det går også skidt for økonomien i selskabet bag fodboldklubben Odense Sport & Event.

Torsdag kunne koncernen præsentere et stærkt utilfredsstillende årsresultat for 2011, som viste et underskud på 22,3 millioner kroner efter skat.

Se også: OB'er: Tillader os at være positive

Odense Sport & Event forklarer de røde tal med, at finanskrisen fortsat har et solidt tag i både virksomheder og private, hvilket betød mindre efterspørgsel på oplevelser, konferencer, møder og koncerter.

- Vi er naturligvis ikke tilfredse med resultatet, når vi ser isoleret på det. Det skal imidlertid ses i lyset af et usædvanligt barskt marked, hvor vi klarer os fornuftigt i forhold til branchen generelt.

Se også: OB-fans med positive briller

- Og trods resultatet glæder vi os over, at vi på flere punkter har oplevet fremgang, og at vi samtidig har taget flere stærke skridt i forhold til at ruste virksomheden til fremtiden, siger OB's bestyrelsesformand, Niels Thorborg.

OB er i øjeblikket placeret på en skuffende 10.-plads i Superligaen med en risiko for at rykke ud af den bedste danske række, kun fem point over nedrykningsstregen.

Se også: TV: Her bliver OB snydt for udligningen

- Selv om vi i øjeblikket ser en udvikling på det sportslige område, der ikke står mål med vores ambitioner, så har vi uanset udviklingen i de kommende uger både styrken, opbakningen og tålmodigheden til at komme tilbage til toppen af dansk fodbold, fastslår Thorborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere