Drømmemål i OB's storsejr

Efter tre sejrsløse måneder på hjemmebane triumferede OB mod AGF

OB tog fusen på AGF, der kun momentvis fik et ben til jorden. (Foto: Michael Hansen)
OB tog fusen på AGF, der kun momentvis fik et ben til jorden. (Foto: Michael Hansen)

ODENSE (Ekstra Bladet): Mostafa Abdellaoue sørgede for et af sæsonens allerbedste mål, da han midt i anden halvleg bragte OB på 4-1 mod AGF.

Et vidunderligt Jacob Schoop-inspireret opspil over højrekanten med en halvsnes førstegansgafleveringer endte med at Abdellaoue omkring straffesparkspletten kunne cementere en stærk fynsk opvisning.

OB fik foræret en drømmestart af en god ganmmel bekendt i Ådalen. AGF-keeper Emil Ousager, der havde taget cyklen til kamp på TreFor Park, reagerede som en rusten cykelkæde, da Rasmus Falk skar ind fra høje og skød halvsvagt.

Den tidligere OB-keeper glemte imidlertid alle grundreglerfor målmænd, da han parerede bolden ind foran eget mål, hvor Mostafa Abdellaoue let og ugeneret kunne plaffe en fynsk festaften i gang.

Drømmestarten fik lige et nøk mere, da Morten Skoubo bare fem minutter senere, da OB ihærdigt fastholdt en angreb foran AGF’s felt. Storspillende Ari Skulason slog et præcist indlæg lige ind i panden af Morten Skoubo, der klinisk udplacerede Emil Ousager til 2-0.

Føringen gav uvægerligt minder om sæsonens første opgør mellem de to traditionsklubber, hvor striwerne spillede 45 minutters drømmebold –og førte 2-0 inden AGF surrealistisk vendte kampen og vandt 6-3.

Og der var visse tilløb til at AGF kunne komme tilbage i kampen mod OB. David Devdariani og Alexander Juel Andersen fik strikket nogle fine angreb sammen over højrekanten. Men brandvarme Søren Larsen var blevet frataget sin angrebsmakker, Jesper Lange, i kampen for at give AGF overtal på den centrale midtbane. Men det overtal eliminerede den overdådige Jacob Schoop nærmest ene mand.

OB kom ud fra pausen med den klare dagsorden, at AGF ikke skulle tilbage i kampen. Og den plan blev udført til perfektion, da Rasmus Falk fem minutter efter genstarten udplacerede Emil Ousager til 3-0. Ihærdige Falk tog dermed revanche for en kæmpe-afbrænder minuttet tidligere.

Den åbnede for en løssluppen halvleg fra OB, der til fulde nød godt af fantasispillerne Emil Larsen og Rasmus Falk kunne boltre sig mod AGF’erne.

Det blev i den sammenhæng til et mindre skår i glæden, at OB’erne et par minutter senere tillod at Mikkel Kirkeskov uhindret kunne lægge op til Davdi Devdarianis 3-1 reducering. Og havde Casper Sloth ikke fået blokeret et åbent skud få minutter senere, så er det ikke til at sige om, der var gået totalt gummiben i den for OB.

Nu blev tingene så endegyldigt afgjort på drømmemålet til 4-1 midt i anden halvleg og OB tordner dermed forbi AGF i tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer