Godt skadesnyt i OB

Kasper Larsen nærmer sig comeback fra sin skade, mens Anders Møller Christensen og Bashkim Kadrii også begge er i bedring

Bashkim Kadrii ligger skadet på græsset efter kampen mod Viborg tidligere på året (Polfoto)
Bashkim Kadrii ligger skadet på græsset efter kampen mod Viborg tidligere på året (Polfoto)

OB's midterforsvar er hårdt ramt, eftersom både anfører Anders Møller Christensen og Kasper Larsen er skadet. Det betød blandt andet, at den normale venstre back Mohammed Diarra dannede makkerpar med Daniel Høegh i 4-1-sejren over AGF i weekenden, men nu er der opløftende nyt fra den fynske Ådal.

Kasper Larsen, som måtte udgå med en skade i forrige runde mod Randers, var for første gang tilbage på træningsbanen i går, og han bliver måske klar til OB's besøg på Farum Park på fredag.

- Nu bygger vi ham stille og roligt op under hensyntagen til den skade, han efterhånden er kommet over, og så håber vi, han kan komme i betragtning til kampen på fredag også. Alt andet lige vil det give os flere strenge at spile på i Farum, siger OB-træner Troels Bech til klubbens hjemmeside. 

TV: Her bliver Kadrii skadet
TV: Her bliver Bashkim Kadrii skadet

Mens 20-årige Larsen ligner en mand, der snart at sin skade kvit, er der lidt længere udsigter for Anders Møller Christensen. Han og Bashkim Kadrii er begge ramt af langtidsskader, men det går dog fremad for de to.

- Til sidst har vi Bashkim Kadrii og Anders Møller Christensen, som genoptræner efter skader. Selv om tidshorisonten for deres deltagelse i træningen med resten af holdet er lidt længere ude i fremtiden, er det positivt, at det hele tiden går i den rigtige retning for både Bashkim og Anders, om end jeg sagtens kan sætte mig ind i, hvor krævende det må være for tålmodigheden for dem begge, at der er et stykke tid til de kan være med på fuld kraft, siger Troels Bech.

Bashkim Kadrii blev skadet helt tilbage i tredje spillerunde, mens Anders Møller Christensen måtte udgå af kampen mod Brøndby i 13. runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer