OB ofrer Povlsen, men forlænger med svensker

OB bekræfter nu, at Flemming Povlsen ikke får forlænget sin kontrakt med klubben. Til gengæld har man forlænget aftalen med Joakim Mattsson

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

OB's trænerteam kommer i næste sæson til at bestå af cheftræner Troels Bech og assistenten Joakim Mattsson, mens den nuværende assistenttræner Flemming Povlsen stopper i klubben efter denne sæson. Det står klart efter, at OB i dag har bekræftet Povlsens exit samtidig med en forlængelse af Mattssons kontrakt med klubben. 

Tidligere i dag fortalte Flemming Povlsen selv, at han er fortid i klubben til sommer, og nu har OB også officielt meldt ud, at klubbens dårlige økonomi er årsag til bruddet med træneren. 

Se også: EM-helt færdig i OB

- Flemming har ydet en stærk indsats på træningsbanen, og hans energi og erfaring har bidraget med en masse. Det skylder vi ham en stor tak for, og han efterlader et rigtig godt indtryk hos os. Det er ærgerligt, at han ikke kan fortsætte hos os, men vi er nødt til at tilpasse hele vores set-up, og dette er desværre et af de steder, hvor vi må tænke på en ny måde, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

OB har til gengæld forlænget kontrakten med assistenttræner Joakim Mattsson, så den løber frem til sommeren 2015, hvor også cheftræner Troels Bech har kontrakt udløber. 

Se også: OB har kæmpe underskud

Desuden oplyser klubben, at U/19-holdets cheftræner Jens Madsen bliver knyttet tættere til Superliga-truppen i en 'assisterende trænerfunktion'.

- I forvejen er både vores fysiske træner Mikkel Marker og vores målmandstræner Peter Rasmussen knyttet til både Superligatruppen og talentafdelingen, og jeg er sikker på, at den bedre sammenhæng mellem de ældste talenter og ligatruppen, vil gavne os fremover, siger Jesper Hansen. 

0 kommentarer
Vis kommentarer