OB-træner om Emil-bænkning: Noget prætentiøst pis

OB’s træner var ikke meget for at tale om Emil Larsen, selvom han endnu en gang startede med ham på bænken i 0-1-nederlaget til Vestsjælland

Troels Bechs temperament slog gnister efter 1-0-nederlaget til FC Vestsjælland. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Troels Bechs temperament slog gnister efter 1-0-nederlaget til FC Vestsjælland. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Selvom man er landsholdsspiller, får man ikke nødvendigvis gratis turkort til startopstillingen.

Det måtte Emil Larsen sande, efter han for tredje kamp i træk var på bænken fra start, da OB tabte med 0-1 til Vestsjælland søndag eftermiddag. Men manden, der endnu en gang lod Larsen sidde med splinter i bagen på bænken, ville ikke kritisere sin egen spiller.

- Det er noget prætentiøst pis at sige, vi ikke er tilfredse med Emils spil. Jeg vil bare hellere bringe ham ind de sidste 30-40 minutter, når kampen åbner op, så han kan skabe noget, når der er plads, sagde Troels Bech til spørgsmålet om, hvorvidt Emil Larsen ikke er god nok for tiden.

Hovedpersonen Larsen ønskede ikke at tale med pressen efter kampen, og det ville Bech ikke blande sig i.

Se også: Selvmål smeltede OB

- Det er suverænt hans egen beslutning, at han ikke vil udtale sig. Jeg forstår, han er skuffet.

En lidt bidsk Bech bemærker dog sit holds offensive problemer, som blandt andet skyldes den omtalte Larsen.

- Vores offensiv halter lidt uden Bashkim Kadrii og Emil Larsen i topform, men de har gjort mange fremskridt og er ved at være dér, hvor vi gerne vil have dem til at være efter deres skader, sagde Bech.

OB-træneren så flere problemer end Larsens formkurve. Mod Vestsjælland mener Bech ikke, at fynboerne fik nok ud af tingene.

- Vi vælter os jo ikke i chancer. Vi spiller for langsomt til at åbne deres kompakte defensiv op, fordi der mangler præcision og fart i afleveringerne.

Det er anden gang i sæsonen, OB taber til Vestsjælland. Sidste gang led fynboerne et 1-3-nederlag i november måned på TREFOR Park i Odense. Nu er indtager OB niendepladsen med 34 point - kun to point foran netop Vestsjælland.

Se også: Spelmann: Vi sidder med lorten

0 kommentarer
Vis kommentarer