Rasmus Falk melder sig klar til bundkamp

Rasmus Falk forventer at blive klar til mandagens opgør mod AGF

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

OB's offensive omdrejningspunkt Rasmus Falk måtte i weekenden lade sig udskifte ved pausen af fynboernes kamp mod AaB, der endte med en nordjysk sejr på 3-2. Falk havde fået et kraftigt slag på læggen og kunne ikke gøre kampen færdig, men han forventer at blive klar til OB's kommende kamp mod AGF på mandag.

- Jeg holder pause de næste par dage, og så håber jeg at deltage i træningen sidst på ugen. Det er bare et slag på læggen, og det vil overraske mig, hvis jeg ikke bliver klar til kampen mod AGF, siger Rasmus Falk til tipsbladet.dk.

Se også: Skadet Falk: Troede den var helt gal

Efter weekendens Superliga-kampe er OB igen blevet en del af bundkampen, hvor fynboerne med fem point ned til nedrykningsstregen ikke kan afskrive muligheden for det, tyskerne kalder 'abstieg' – nedrykning. Rasmus Falk erkender da også, at OB'erne skal kigge sig over skuldrene og tage bundkampen alvorligt.

- Det bliver vi nødt til, for vi er ikke sikre på noget endnu. Vi har tabt tre kampe i træk, og det er meget ærgerligt – også fordi det havde gjort en forskel med bare ét point mod AaB. Vi skal forholde os til at ligge derned; før vi er helt sikre, kan vi ikke gøre andet, siger han.

Se også: Würtz indrømmer: Ja, der var hånd på

Det er tredje sæson i træk, at OB skal kæmpe i bunden i slutningen af sæsonen. - Det er ikke det, vi stiler efter, men det er der, vi ligger. Det er ikke det, vi vil, men der er ikke andet at gøre end at sige, at det ikke har været godt nok. Der skal ikke meget til at vende det, og de fleste hold har ligget i bunden i løbet sæsonen, men det er ikke rart at gøre det efter 29 runder, siger Rasmus Falk.

Se også: TV: Begge trænere: Vi blev snydt for to straffespark

OB indledte sæsonen med en målsætning om at slutte midt i tabellen mellem en femte- og en ottendeplads. Femtepladsen, der giver europæisk fodbold i næste sæson, er fortsat inden for rækkevidde, men lige nu handler det om at undgå nedrykning, fastslår Falk.

- I første omgang skal vi ”bare” væk fra stregen og skabe afstand til bunden, så vi kan spille frit i de sidste par kampe. Det bliver svært at nå andet, men det er dumt at afskrive noget, når det stadig er muligt, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer