OB tester 'Den nye Emile Heskey'

OB har den 198 centimeter høje angriber Michael N'Goo med, når de lørdag møder Silkeborg i den sidste træningskamp inden sæsonstarten.

Darko Bodul er en af de få fuldblodsangribere, der er tilbage i OB's trup. Ny prøver de Michael N' Goo
Darko Bodul er en af de få fuldblodsangribere, der er tilbage i OB's trup. Ny prøver de Michael N' Goo

OB er på intens jagt efter en angriber, og derfor er den 198 centimeter høje tankangriber Michael N'Goo på besøg i Ådalen.

Her har han så langt gjort et godt nok indtryk til, at OB-træner Troels Bech har besluttet at give ham spilletid mod Silkeborg i opstartens sidste træningskamp på lørdag.

Se også: OB er interessant for Thomas Dalgaard  

Michael N'Goo blev engang kaldt "Den Nye Heskey", og måske siger det ikke ret meget, om hans kvaliteter, men det fortæller måske, at den nu tidligere Liverpool-spiller god med hovedet. Det er Bech spændt på at teste i kamp.

- Det er jo en ekstremt høj herre, men spørgsmålet er, om det også betyder, at han er stærk i hovedspillet, siger Troels Bech til Fyens Stiftstidende, der ved, at N'Goo ikke er i optimal form, men han lader kampen lørdag afgøre, om han skal blive længere.

Se også: OB henter venstreback i Juventus  

- Nej, det kan vi også se i de fysiske tests, men nu ser vi ham i kamp, og så afgør vi, om han skal blive her endnu længere.

Michael N'Goo er kontraktfri efter et ophold i Liverpool bragte ham lejekontrakter med Hearts, Yeovil og Wallsall, men ingen kampe for Anfield-klubbens førstehold.

Se også: Ny Superliga-kanal: Intet blodblad blandt værterne  

0 kommentarer
Vis kommentarer