OB vil ikke afvise salg af profiler

OB regner med en stille lukning af transfervinduet, men vil ikke kategorisk afvise, at Emil Larsen eller Rasmus Falk kan blive solgt

OB forventer ikke at miste flere profiler i transfervinduet, men vil ikke afvise det, før det er endeligt lukket. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
OB forventer ikke at miste flere profiler i transfervinduet, men vil ikke afvise det, før det er endeligt lukket. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

OB råder over et par af Superligaens mest interessante spillere i form af Emil Larsen og Rasmus Falk, og umiddelbart kunne man sagtens forestille sig, at de ville være interessante for andre klubber helt frem til sidste minut.

Men timeglasset er ved at løbe tør for sand.

- Så længe transfervinduet er åbent, er der jo altid den mulighed, men jeg vil også sige, at jo længere op ad dagen vi kommer, jo mere urealistisk bliver det. Det giver os jo væsentlig kortere tid til eventuelt at hente en afløser, fastslår Jesper Hansen.

Se også: TV: Kadrii sparkede FCK til sejr

Otte spillere er kommet til, og ti spillere har forladt den fynske Ådal i løbet af sommeren. Dermed har der været godt gang i den i OB i transfervinduet, og det ser ud til at fortsætte helt frem til lukketid i aften klokken 23.59.

I hvert fald kalkulerer fynboerne med at vinke farvel til i hvert fald én spiller, og det tal kan muligvis blive fordoblet i løbet af mandagen.

- Jeg regner med, at vi lejer en ung spiller ud - den aftale er næsten på plads. Derudover kan det godt være, at vi også lejer en anden ung spiller ud. Der har været lidt rift om ham, men det er lidt mere usikkert med ham, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk og understreger, at han er tilfreds med udbyttet af transfervinduet.

Se også: SLUT: FCK overvandt OB

Han regner ikke med, at der sker tilgang i løbet af den sidste åbningsdag.

- Det kan jeg ikke forestille mig. Det er i hvert fald ikke noget, der ligger i kortene, siger han.

OB tabte i går 1-0 til FC København på hjemmebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer