OB-direktør: Bech ikke fyringstruet

Sportsdirektør Jesper Hansen forventer, at OB vil levere bedre resultater i de kommende uger. Troels Bech er ikke fyringstruet, fastslår han og siger, at træneren først bliver evalueret til december

Der er stadig tillid OB-træner Troels Bech trods dårlige resultater (Foto: Jens Dresling)
Der er stadig tillid OB-træner Troels Bech trods dårlige resultater (Foto: Jens Dresling)

OB er i resultatmæssig krise. Som tipsbladet.dk tidligere på ugen kunne fortælle, har klubben fået den dårligste start i Superligaen i 14 år, og onsdag blev det til et skuffende exit i pokalturneringen efter et 0-1-nederlag til Brønshøj.

Siden da har der været markant fokus på OB og træner Troels Bech, der er kommet under pres fra omverdenen, der pludselig har sat spørgsmålstegn ved, om træneren er den rette til at føre holdet videre.

Se OB's nedtur mod Brønshøj herunder:

 

En af de personer, der sidder med den beslutning, er OB's sportsdirektør Jesper Hansen. Han ser med alvor på situationen, men ser stadig Troels Bech som den rette mand.

Se også: Efter ny fiasko: 10 skarpe til truet OB-træner

- Situationen er alvorlig. Vi er ikke tilfredse med at ligge nummer 11, for vores trup er bedre end det. Jeg mener stadig, at truppens niveau afspejler vores målsætning, og i forhold til det er vi ikke tilfredse med placeringen, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Kan OB blive nummer syv?
OB's officielle målsætning er at blive nummer syv i Superligaen i denne sæson, og der er trods alt kun fire point op til den placering i tabellen. Derfor er det stadig realistisk at nå, og Jesper Hansen er også fortrøstningsfuld.

- Det skal ikke være en undskyldning, men vi har endnu engang skiftet mange spillere ud i truppen i denne sæson. Det tager tid at spille sammen, og derfor forventer vi fremgang jo længere tid, holdet er sammen.

Se også: OB-profil: Er kommet til klubben i en svær tid

- Vi havde mange ting på plads tidligt i sommer, men så blev Bashkim Kadrii solgt, og vi manglede en angriber. Det har vi fået løst, og så har vi byttet Conor O' Brien med Mikkel Kirkeskov og Jesper Christiansen med Emil Ousager. Alligevel er vi stadig ikke tilfredse, men vi forventer, at vi kommer til at se fremgang, siger Jesper Hansen.

Han slår derfor fast, at Troels Bech ikke er fyringstruet.

- Vi har tillid til den trup og det set-up, som vi har nu. Og vi forventer, at resultaterne kommer nu. Det er det, der er at sige til det. Vi har tillid til Troels Bech, til vores set-up og til spillertruppen, der skal indfrie forventningerne, siger Jesper Hansen, der har noteret sig, at OB's præstationer har været ujævne.

Se også: Ny OB-nedtur: Sendt ud af Brønshøj i pokalen

- Det har været meget uens. Nogle gange har det ikke været godt nok, men i andre kampe har der været gode momenter. Senest så vi gode tendenser mod SønderjyskE, men det har været meget blandet, siger han.

Evaluering til december
Troels Bech har kontraktudløb i OB i sommeren 2015, og Jesper Hansen har tidligere udtalt, at man først vil evaluere træneren og holdet efter efterårssæsonen. Det er stadig planen.

- Ja, det vil vi stadig. Som jeg har sagt, er der tillid til Troels Bech og set-up'et og til at spillertruppen kan indfri vores forventninger og mål, fastslår han.

Sportsdirektøren er sikker på, at OB vil rejse sig fra den aktuelle situation.

- Jeg forventer, at det kommer til at gå fremad. Kigger vi på onsdagens kamp, så var det en typisk pokalkamp. FC Nordsjælland tabte også deres kamp til Egedal – godt nok med nogle reserver på holdet, men den slags sker.

- I pokalfodbold kan et hold stille sig tilbage og give modstanderen initiativet. Vi startede godt mod Brønshøj og burde være kommet foran. Det skete ikke, og så blev det noget rod jo længere tid, der gik. Sådan er det, men det ændrer ikke på, at vi langt fra er tilfredse med kampen, siger Jesper Hansen.

Han har noteret sig, at der i de seneste dage har været stor fokus på OB og Troels Bech, der blandt andet har modtaget kritik efter en kommentar om magasinet Alt For Damerne i et interview efter onsdagens kamp mod Brønshøj.

Se Troels Bech tale om Alt For Damerne efter nederlaget i Brønshøj:

- Når vi præsterer og ligger, som vi gør lige nu, vil medierne naturligvis interessere sig for det. Det er fair nok med den bevågenhed, der følger med.

- Når vores svar som klub, som træner eller som spillere giver anledning til nye spørgsmål, må vi acceptere, at der kommer nogle kommentarer til det. Det er alt, hvad jeg kan sige til snakken om Alt For Damerne, siger Jesper Hansen.

OB møder mandag aften FC Nordsjælland på udebane i næste spillerunde af Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer