Brandvarme i Superligaen: Røverkøb bomber videre i ny triumf

OB vandt for tredje gang i streg, da fynboerne slog Vendsyssel med 2-0. Begge mål blev scoret af Bashkim Kadrii, der desværre for værterne måtte humpe fra banen

Bashkim Kadrii stod for begge scoringer, da OB lørdag besejrede Vendsyssel med 2-0. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Bashkim Kadrii stod for begge scoringer, da OB lørdag besejrede Vendsyssel med 2-0. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

ODENSE (Ekstra Bladet): Efter 11 kampe i streg uden nederlag skal OB's imponerende optur afprøves for alvor, når fynboerne fredag aften skal til Herning for at møde mestrene fra FCM.

Røverkøbet, Bashkim Kadrii, som fynboerne efter sigende erhvervede for langt under en million kroner i FCK, var spilleren, som sørgede for at holde liv i den imponerende stime.

Den store optur startede for snart to en halv måned siden med en 4-0 sejr over Horsens, og udover ni superligakampe uden nederlag er der også røget to pokalsejre ind på statistikken.

Efter at have scoret kampens to mål måtte målhelten forlade kampen i utide efter at være blevet skadet, da han var meget tæt på at score hattrick.

I skudøjeblikket blev hans forsøg blokeret af gæsternes Brandoao, men OB’eren slog sig så meget, at han måtte humpe fra banen.

Bashkim Kadrii var på pletten efter godt en snes minutter, da Ryan Laursen smækkede et hårdt indlæg ind i det lille felt, så bolden blev faktisk løbet i nettet.

Der var anderledes power bag målet til 2-0, hvor fynboernes nye publikumshelt fyrede kanonen af fra kanten af feltet uden chance for Nicolai Flø i gæsternes mål.

Artiklen fortsætter under billedet ...

OB er nu oppe på tredjepladsen i Superligaen efter en imponerende stime uden nederlag - inklusiv tre sejre i de seneste tre kampe. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB er nu oppe på tredjepladsen i Superligaen efter en imponerende stime uden nederlag - inklusiv tre sejre i de seneste tre kampe. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvis Bashkim Kadriis afløser Anders K. Jacobsen besad lidt af tidligere tiders selvtillid, var det også blevet 3-0, da han alene med Nicolai Flø valgte at spille på tværs til en anden indskiftningsspiller, Kamil Vasek, som formåede at brænde den uventede mulighed.

Selv om OB på et tidspunkt var ved at slippe grebet om kampen og lukke gæsterne ind, så var Vendsyssel på ny uskarpe og typisk var den største mulighed et mislykket forsøg på at sparke væk, der ramte Miroslav Slavov og var ved at overliste 100 kamps jubilaren Sten Michael Grytebust.

Allerede inden pausen blev Vendsyssels hollænder Ninos Gouriye brutalt hevet ud for at have udrettet absolut ingenting.

En disposition, som hollænderen ganske åbenlyst ikke var tilfreds med, så han fortsatte forbi bænken og ned i omklædningsrummet.

Gæsterne var i forvejen alvorligt svækket med både den islandske landsholdsspiller Jon Dagur Thorsteinsson og Jeppe Svenningsen i karantæne.

På vej til kampen i Odense blev forsvarstalentet Andreas Kaltoft syg og måtte sidde udenfor, så der var fire nye i forhold til 1-1 kampen mod Esbjerg.

Også OB måtte i sidste øjeblik ændre, da det så ud som om, at Jens Jakob Thomasen under opvarmningen pådrog sig en skade i lysken, og han blev midtbanen afløst af Julius Eskesen.

Se også: AaB uddelte tæv efter kontroversiel fyring

Se også: Dansk rekord-scoring i Premier League: Rødt chok ændrede alt

Hvor meget vil du give for palæet her? Foto: Mansionglobal Sport og Spil Sportslegende sætter svinedyrt pragtpalæ til salg: Se de vilde billeder

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Debriefing fra Abu Dhabi: Haas kæmper for 400 millioner - anklaget for hykleri

 

1 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
2 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
3 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
4 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
5 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
6 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
7 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
8 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
9 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
10 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
11 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
12 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
13 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
14 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
15 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
16 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
17 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
18 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
19 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
20 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
21 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
22 af 23 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
23 af 23 Bashkim Kadrii stod for begge scoringer, da OB lørdag besejrede Vendsyssel med 2-0. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
13 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere