Chok for OB: Nyindkøb langtidsskadet

OB's nye målmand Michael Falkesgaard har revet sit korsbånd over, og vender først tilbage på banen i foråret

Superligaklubben OB har ventet med spænding og frygt for at få afklaret, hvor slemt det stod til med klubbens målmand Michael Falkesgaard, der fredag kom til skade i kampen mod AGF.

Tirsdag kom så afklaringen, der næppe smiles af i OB-lejren. Målmanden står nemlig foran en operation, der holder ham ude resten af efteråret.

Se også: TV: Båret ud efter vildt sammenstød - Frygtede det var slut

- Undersøgelserne har vist, at Michael som ventet har en skade på det inderste ledbånd, men at korsbåndet desværre også er beskadiget. Det betyder, at han skal gennem en operation, og at der derefter venter en længere genoptræning.

- Operationen kommer formentlig til at ske i løbet af de næste par uger, for knæet skal lige falde til ro, inden man kan reparere det.

- Det er rigtig ærgerligt for både OB og Michael, og vi venter ikke at have ham tilbage på træningsbanen før en gang i løbet af foråret, siger OB's cheftræner, Kent Nielsen.

Se også: Falkesgaard: Jeg vil vinde kampen i OB

Målmanden skiftede i sommerpausen til den fynske klub fra Brøndby. I OB erobrede han pladsen i målet fra start, og han er naturligvis meget ærgerlig over skaden.

- Det er selvfølgelig noget, jeg er meget trist og ærgerlig over. Det er et rigtig ærgerligt tidspunkt, og jeg er ked af omfanget af skaden.

- Jeg håber selvfølgelig, at holdet fortsætter den gode start, vi har haft, og jeg vil gøre alt for at vende stærkere tilbage, og jeg glæder mig naturligvis til at kunne bidrage til holdet og klubben igen, siger Michael Falkesgaard.

Dermed har OB kun målmanden Casper Radza tilbage i førsteholdstruppen, men han får sandsynligvis en ny kollega inden længe.

Hvem det bliver er uvist, men i mandagens reserveholdskamp testede OB den tidligere Brøndby-målmand Michael Tørnes.

18 kommentarer
Vis kommentarer