Derouten er total: Fra anfører til karrierestop på få måneder

Kenneth Emil Petersen er træt af at være reserve i OB. Derfor stopper han karrieren

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Kenneth Emil Petersen oplyser mandag eftermiddag, at han stopper sin aktive karriere, når Superligaen går på vinterpause.

'KEP' havde oprindeligt meldt ud, at han ville stoppe til sommer, men tjansen som bænkevarmer på Fyn har tydeligvis ikke huet den tidligere anfører i klubben.

Det er også noget, Kenneth Emil Petersen lægger vægt på i sit tweet om karrierestoppet:

Kenneth Emil-tweet

Som den vragede forsvarsspiller selv slutter med at skrive, så bliver sidste kamp i Odense mod Petersens forhenværende klub, AaB. En kamp, som KEP nok også kommer til at se fra tribunen, da OB-træner Jakob Michelsen ikke har set Petersens vej dette efterår.

Kenneth Emil Petersen indledte sæsonen som anfører i OB, men efter blot fem kampe i startopstillingen ofrede Jakob Michelsen forsvarskrumtappen. Michelsen har i stedet satset på Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig og Marco Lund, mens KEP har siddet helt uden for truppen.

Superliga-storklub i dyb krise: Tøffe peger på næste offer

Et fravalg, han tidligere har beskrevet som 'at blive kastet under bussen':

- Jeg havde egentlig fuld forståelse for Jakobs valg, da han satte mig af mod FC Midtjylland, for jeg må også kigge indad. Jeg har ikke leveret på det niveau, som jeg før har gjort, sagde Kenneth Emil Petersen til TV3 Sport.

- Det er klart, at jeg så ugen efter får det sidste spark i ryggen og bliver kastet ud foran bussen og et eller andet sted bliver gjort til syndebuk Jeg ved ikke, om det var måden, jeg selv ville have håndteret det på, hvis jeg to-tre måneder forinden havde gjort en mand til anfører og havde vist ham den tillid, sagde forsvarsspilleren.

Kenneth Emil Petersen har tidligere spillet i AaB, AC Horsens og Herfølge. Han har samlet set har spillet 304 Superliga-kampe og scoret 14 gange. I OB er Kenneth Emil Petersen noteret for 60 kampe og tre mål, hvilket næppe bliver til yderligere ...

Store forandringer på vej i Brøndby: Udrensning forude

Superligaen Indefra: Superligaklub på spanden: Har ingen penge at handle for

Se flere interview-bidder med Kenneth Emil Petersen, der ikke er kæmpe-fan af cheftræner Jakob Michelsen.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind