Annonce:
Annonce:

Drama efter Superliga-kamp: Forsøgte at hive fat i fan

Aske Adelgaard var i sine følelsers vold efter fredagens opgør mod AC Horsens, og det var der en ung fan, der var meget tæt på at få at føle fysisk

×
Så du det? OB-back er oppe at toppes med fans på lægterne
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Det har været et par frustrerende kampe for OB, der har dummet sig mod Lyngby og AC Horsens i klubbens seneste to kampe.

Og frustrationer så tilsyneladende ud til at tage overhånd for OB's unge venstreback Aske Adelgaard.

Efter kampen i Horsens var han ovre og få en krammer af en tilskuer, og da han var på vej væk igen, var der en ung fan, der råbte ad ham, hvilket fik Adelgaard til at lave en 180 graders vending og gå direkte over til den unge fan for at konfrontere ham.

Efter et par korte udvekslinger forsøgte Adelgaard at hoppe op på tribunen og få fat i den unge fan, inden den samme person, som Adelgaard netop havde krammet, kom til undsætning og skubbede den unge fan væk.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Efter episoden forsøgte Viaplay forgæves at få en kommentar fra Adelgaard.

Ekstra Bladet har været i kontakt med OB's kommunikationschef, Rasmus Nejstgaard, der dog ikke kan bidrage til opklaringen af balladen.

U21-landsholdsspilleren blev skiftet ind efter 77. minutter og fik raget et gult kort til sig, hvilket betyder, at han har karantæne i OB's næste opgør mod Silkeborg på næste søndag.

I selve kampen blev AC Horsens reddet af to straffespark, der begge blev omsat til scoringer, og de fik dermed sikret sig et vitalt point i kampen om at holde AaB og Lyngby bag sig i tabellen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: