Efter OB-afklapsning: 'Vi var for selvfede'

Viborg-holdet var for selvtilfredse mod OB efter flere gode resultater i de sidste par kampe, mener træneren

Viborgs træner, Johnny Mølby, erkender, at hans mandskab gik lidt for afslappet ind til kampen mod OB. (Foto: Ernst Van Norde)
Viborgs træner, Johnny Mølby, erkender, at hans mandskab gik lidt for afslappet ind til kampen mod OB. (Foto: Ernst Van Norde)

Viborg tabte søndag eftermiddag til OB i Alka Superligaen med 1-5.

Ifølge Viborgs træner Johnny Mølby var OB-sejren fortjent, og han var ikke glad for sit eget holds spil.

- Det er fortjent, at OB vandt i dag. Nu skal jeg ikke gøre mig klog på, om det skulle være blevet 4-1 eller 5-1. Det afgørende var vores præstation, og den er vi langt fra tilfreds med, siger Viborg-træneren.

- OB var effektive og straffede os, men det var vores dumheder, der satte deres gode ting op. Vi har været gode til ikke at lave de fejl i andre kampe, men det var vi ikke i dag.

Viborg fik reduceret til 1-3, men kom ikke tættere på OB. Ifølge Viborg-træneren var det udeholdets selvtilfredshed, der gjorde udslaget for Viborg.

- Vi havde en selvfedhed, efter at vi har gjort det godt i en periode, og så tænkte folk, at nu går det nok. Det kan man ikke tillade sig i den situation, vi er i, siger Johnny Mølby.

Anders K. Jacobsen blev dagens store helt med tre mål for OB. (Foto: Ernst van Norde) OB Anders K. bombede OB til storsejr

Holdets anfører Mikkel Rask synes, at Viborg var godt med. indtil OB bragte sig foran på straffespark.

- Vi var i fin kontrol indtil straffesparket, hvor vi stod fint i organisationen, og de havde ikke de store chancer, men derefter var det langt fra godt nok.

Holdets normalt stabile organisation var ikke til at kende. De forsøgte at stå godt defensivt, efter at de var kommet langt bagud, men det lykkedes ikke.

- Vi prøvede at jagte noget, da vi kom bagud. Proppen skulle efter 3-0 sættes i, men det blev den så ikke, og jeg synes, at de scorede ud af ingenting. Vi må dog aldrig ende med at tabe 1-5, siger Viborg-anføreren.

1 kommentar
Vis kommentarer