Emil forfulgt uden for banen

Den udskældte OB'er forklarer, at det kun er en gruppe fans, han ikke kan lide

En gruppe fans har forfulgt Emil Larsen på og uden for banen. Derfor forklarer han sig nu over for resten.
En gruppe fans har forfulgt Emil Larsen på og uden for banen. Derfor forklarer han sig nu over for resten.

Emil Larsen og OB landede pænt med alle ben i – ingenting!

Spilleren nægter at sige undskyld for sit modangreb på de stribede fans, og klubben nøjes med at løfte pegefingeren let i den pressemeddelelse, klubben onsdag sendte ud efter et langt møde mellem sportschef Jesper Hansen og Emil Larsen

Jesper Hansen forklarer hvorfor:

- Der er mennesker, der både på og uden for banen gennem længere tid har været meget grove over for Emil, og det, der er vigtigt for os, er, at Emil får forklaret, at det er de mennesker, han ikke kan li’. At det ikke handler om alle OB-fans men kun om dem, der er på nakken af ham.

Men havde dit job ikke været meget lettere i forhold til at rede trådene ud mellem fans, klub og Emil Larsen, hvis han havde ædt den og sagt undskyld?

- Jamen, jamen, altså… For mig at se, såæh. Altså, det vigtigste er ikke, om spilleren ikke vil sige undskyld for ikke at have været præcis nok, væver sportschefen – og tilføjer:

- Vi har som klub taget klar afstand fra hans udtalelser. Klubbens fans og opbakningen fra dem er enorm vigtig for OB. Men vi har haft en lang og god snak med Emil om sagen, hvor han har fortalt om hændelsesforløbet, som han ser det, og det er de ting, vi giver udtryk for i pressemeddelelsen, siger Jesper Hansen.

Se også: OB-profil i krig med fans: Jeg kan ikke lide dem

- Det har også været vigtigt for os at få Emil med i det her og med egne ord forklare, at hans udfald kun gælder en lille gruppe af klubbens fans, og derfor håber jeg, at vi normaliserer forholdet til de stribede fans, siger sportschefen.

Jesper Hansen har en vis erfaring i at tumle med Emil Larsen-problemer. De eksploderede for alvor i sommeren 2013, da Brøndby bød på stortalentet – men dumpede ham til lægetjekket på grund af et påstået defekt knæ.

- Den sidste episode er kontroversiel og alvorlig, men desværre har vi prøvet det før, og vi ved godt, at før visse fans giver deres fulde opbakning, vil de se, at han har hjertet med sig i det, han foretager sig. Men ingen er mere irriterede over situationen end Emil. Han vil også have sin karriere tilbage og spille som dengang, han leverede gode landskampe, analyserer Jesper Hansen.

Se også: Cool nok, Emil - men du er færdig i OB!

- Som fodboldspiller skal du vise, at du vil. Det er vi fuldstændig enige om – også med Emil.

Er I derhenne nu, hvor et skifte til sommer – et år før kontraktudløb – lyder som den fornuftigste udgang?

- Nej. Vi har, som jeg sagde, desværre haft en episode før, og dengang svarede Emil fint igen med fine præstationer på banen. Han og vi vil nu arbejde fuldt og koncentreret på igen at gøre ham til en profil i Superligaen, siger sportschefen.

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere