Fakta: OB-sejr i Farum

Følg søndagens tidlige Superliga-kamp mellem OB og FCN her

FARUM (Ekstra Bladet): Ugens mest omtalte OB-spiller, Emil Larsen, får ikke lov til at starte på banen, når odenseanerne kl. 14.00 søndag eftermiddag løber på banen i Farum.

Cheftræner Ove Pedersen har valgt at bænke den tidligere Lyngby-spiller, der efter at være blevet udskiftet på hjemmebane til stående applaus fra OB’s egne fans i sidste spillerunde, røg ind i noget af et stormvejr, da han efter kampen udtalte om OB-fansene:

- De kan ikke li’ mig – men jeg kan heller ikke li’ dem.

Sidenhen måtte Emil Larsen stå skoleret for OB-ledelsen, der bestemt ikke brød sig om, at klubbens spillere på den måde gik i åben krig med fansene.

Se også: TV: Randers dummer sig igen

Emil Larsen beklagede efterfølgende sine udtalelser og så skulle tavlen ellers være vasket ren, men helt ren er den altså ikke.

Se også: Spillerforeningen støtter Emil Larsen: Godt han sagde sin mening

Se også: Emil nægter at sige undskyld

Emil Larsen starter nemlig på bænken til kampen mod FC Nordsjælland. OB-træneren afviser, at bænkningen har noget at gøre med Emil Larsens udtalelser mod fansene.

Derimod skulle det ifølge Ove Pedersen udelukkende være en beslutning truffet på den baggrund, at Emil Larsen ganske enkelt ikke har levet op til sit spillemæssige niveau i indeværende forårssæson.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere