Falk: Regner med ny klub i januar

Rasmus Falk har en forventning om, at han kan løfte sløret for sin nye klub i løbet af de næste par uger

Rasmus Falk har ønsket at komme væk - og får nu sin drøm om et nyt klubeventyr opfyldt, lader det til. (Foto: Tycho Gregers)
Rasmus Falk har ønsket at komme væk - og får nu sin drøm om et nyt klubeventyr opfyldt, lader det til. (Foto: Tycho Gregers)

OB mister klubbens største profil senest til sommer, når Rasmus Falk takker af i Ådalen. Offensivspillerens kontrakt udløber 30. juni, og mandag meddelte Rasmus Falk via sin agent, at han ikke ønsker at forlænge aftalen, selv om OB har strukket sig langt for at holde på ham.

Falk føler sig klar til nye udfordringer efter at have repræsenteret OB hele karrieren.

- De sidste fire år er vi blevet nummer ti, ti, otte og otte (OB er blevet nummer ti, ti, otte og ni, red.), og jeg er ikke i tvivl om, at OB er en klub, der kommer til at nærme sig toppen af dansk fodbold igen, og jeg vil bestemt ikke afskrive top seks i år, men lige nu vurderer jeg, at det vil tage for lang tid i forhold til min karriere at komme til at spille de sjove, europæiske kampe og spille med om guldet, siger Rasmus Falk til Fyns Stiftstidende og fortsætter:

- Der er i hvert fald tre-fire hold herhjemme, der er foran lige nu, og det må man jo være ærlig og konstatere, selv om man havde håbet, det var anderledes.

TV: Han har haft en agtværdig karriere i OB, men 'Falken' er nu klar til at flyve fra reden. Se hans fem bedste OB-kasser her.

Han regner med at det falder på plads med en ny klub allerede i det igangværende transfervindue.

- Ja. Det er selvfølgelig svært at love noget, men det tænker jeg, at det gør. Jeg vil gerne have klare linjer, så det håber jeg på, siger Rasmus Falk der gætter på, at han bliver i OB frem til kontraktudløb til sommer:

- Jeg ville have det rigtig fint med at slutte godt af her. Jeg vil rigtig gerne vise, at jeg ikke er videre, og at jeg gerne vil gøre det færdigt her, hvis jeg får lov til det.

Rasmus Falk har været sat i forbindelse med både Brøndby, FC København og FC Midtjylland, mens Celtic også nævnes som en bejler til den snart forhenværende OB-profil.

Se også: OB-brud: Rasmus Falk forlader Fyn

Se også: Izunnas OB-skifte er gået i vasken

Vaclav Kadlec (tv) gør FCM-offensiven markant stærkere - og Rasmus Falk kan også være på vej (Foto: Anita Graversen) FC Midtjylland - 12. jan. 2016 - kl. 11:03 Pas på, FCK: Falk kan blive del af FCM-drømmetrio

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere