- Farvel og tak til sommer, klaphat

Emil Larsen får tørt på af OB's fans dagen efter stjernens barske melding - men der er også stribede tilhængere, der støtter spilleren

Emil Larsen fik tæv af OB's fans på stadion og svarede igen. Nu får han stryg - og støtte i OB's eget fanforum.
Emil Larsen fik tæv af OB's fans på stadion og svarede igen. Nu får han stryg - og støtte i OB's eget fanforum.

Emil Larsen skal nok ikke regne med  at blive kåret til Årets Fynbo lige med det første. OB-angriberens harske udtalelser i aftes som svar på de stibede fans’ smædesange, buh-råb og taktfaste klapsalver, da han blev skiftet ud efter en time mod FC Vestsjælland, kommer til at sætte dybe spor.

- De kan ikke li’ mig, og jeg kan ikke li’ dem, sagde Emil Larsen om fansene til TV3 efter nederlaget. Det kan man da kalde ærlig snak!

Emil Larsen får – for nu at sige det mildt – en del kommentarer med på vejen på de stribedes fan-forum efter udmeldingen. Men der er også støtte til den udskældte spiller, der i 2013 var tæt på et skifte til Brøndby, men blev bremset af påståede knæproblemer ved et lægetjek.

Emil Larsens kontrakt i OB løber til sommeren 2016. Som det ser ud lige nu…

Se også: OB-fans: Ud med Emil Larsen!

Her er et udpluk af kommentarerne på OB’s fansite:

Mhbp:

- Hold op hvor er du dum med de udtalelser.... Farvel og tak til sommer, klaphat!

Claudes1:

- Fans’ne kan ikke lide Emil, fordi han leverer så lidt for sin høje løn, så han ville være blevet fyret i hvilket som helst andet job, man kan forestille sig i hele verden - og det har han nu gjort, siden hans knæ kostede ham et job i BIF. Vi er til grin som fans, når vi skal se på hans elendige attitude måned efter måned uden konsekvens.

Mhbp:

- En ting er, at han har det sådan.... Men  at sige det på tv - hvor dum er man så lige? Videre professionelt er det sgutte, Emil! Vi kan så ’trøste’ os med, at den latterligt lave frikøbsklausul aldrig blev et problem for os…

driflin:

- Det er dybt uprofessionelt, og det bør han selvfølgelig aldrig sige. Men altså… Ud over det, så er der jo ikke noget nyt i den udtalelse - det er vel ikke nogen hemmelighed, at vi ikke kan lide ham - og han ikke kan lide os.

Oblisk:

- Klappede også lidt hånligt da han blev skiftet ud.  Men hans udtalelse er sgu ok i min bog. Og ja,  jeg er enig i, at han har været fornærmende ringe i vanvittig lang tid, men det giver ikke os frit lejde. Går vi til ham, må han også gerne give igen.

Tim Vermund:

- Hvorfor pokker er der ikke nogen, der fortæller den unge mand, at man ikke skal gå på tv efter en kamp, hvor man er blevet buh´et fra banen efter 60 minutter? Han er et kæmpe fjols, men der burde være nogle der var tilstedeværende nok til at beskytte ham fra sig selv!

Se også: OB-profil i krig med fans: Jeg kan ikke lide dem

Mathiashn:

- Jeg bliver formenligt lynchet for dette opslag, og det kan jeg fint leve med. Hold da heller ikke igen med hård tone, hvis ikke du er enig. Som situationen er nu, er der ingen der drager fordel. Nok mindst af alle Emil selv. Derfor ser jeg en potentiel løsning i, at vi fans også rækker hånden ud til Emil. En olivengren, om man vil. Han er lav på selvtillid, og dem, der i virkeligheden mest kan hjælpe ham på vej, er os. Én ting er, at hans træner viser ham tillid, men måske vigtigst er det, at vi gør det.

Orskov:

- Det er selvfølgelig en fuldstændig håbløs udtalelse, men når det er sagt,  var jeg godt nok også pinligt berørt på Stiftens vegne, da det medførte kampens største jubelbrøl, at en af vore egne spillere blev skiftet ud - det er jo grotesk!

Kitkat:

- Det er bare ufatteligt, at Ove bliver ved at bruge ham, altså - han vil jo ikke klubben. På tribunen med det fede læs.

MadsMadsen:

- Når Messi og Ronaldo spiller dårligt og ikke viser fight, så pifter deres fans sgu også!

Se også: OB-fighter advarer: Nedrykning er blevet mere virkeligt

MaxHH:

- Bænk ham, fyr ham, smid ham på U-holdet, jeg er sådan set ligeglad - men det er uholdbart at lade ham spille efter i dag...

Magge:

- Det er usmageligt at høre voksne mennesker stå på stadion og råbe ’Tykke Emil’ og andet efter en af vores spillere, og det har jo stået på et stykke tid kulminerede med jubel , buhen og klapsalver da han blev skiftet ud i går. Jeg er helt med på kritik af spillere, når det diskuteres på et sobert niveau herinde, men er stærkt imod, at man jagter enkelt personer på stadion.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere