Annonce:
Annonce:

Festen fusede ud for Guld-Glen

AGF spillede blændende 1. halvleg, men kunne holde fast i 2. halvleg og satte 2-0-føring over styr

Superliga-premieren endte med en remis. (Foto: Lars Poulsen)
Superliga-premieren endte med en remis. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

ODENSE (Ekstra Bladet): Det startede gyldent for Guld-Glen, men det der lignede en stor fest fusede noget ud i 2. halvleg.

Derfor han måtte nøjes med et enkelt point i debutkampen som træner for AGF. 2-2 endte en underholdende åbningskamp på Tre For Park mod OB – en kamp, der bød på to meget forskellige halvlege for de 7459 tilskuere.

Glen Ridderholm kunne se sit hold spille en blændende 1. halvleg, hvor de hvidblusede århusianere serverede alt det, som træneren gerne vil se:

Riddersholm inden AGF-debut: Jeg er positivt overrasket

Agressivitet, vilje, mod til at spille fremadrettet og udfordre.

Men desværre for ham og holdet holdt det kun i én halvleg.

Annonce:

Lunten til de gyldne 45 minutter af AGFernbe blev tændt allerede fra første minut og tilbagevendte Morten Duncan behøvede kun fem minutter til at slå det fast - som man vel egentlig godt vidste – nemlig at han bliver en gylden forstærkning for AGF.

Ingen chance blev til en ganske farlig afslutning, da han dukkede op ved kanten af straffesparkfeltet og resolut halvflugtede med venstrebenet.

Superliga-start: Sådan står OB

Desværre for AGF over mål – og desværre for AGF havde arbejdsomme Daniel A. Petersen ikke dynamit i sit venstreben, da han fik en hovedstøds-frispilning fra den store angriber. Skudforsøget var vinter-forkølet og ikke noget problem for den ny OB-målmand Sten Michael Grytebust, der senere i AGF-dominansen serverede et par meget flotte redninger.

Den ene af dem var et hovedstødsforsøg fra Duncan, som målmanden dog kun kunne halvklare og riposten sparkede en anden nyerhvervelse Niklas Bachman så i nettet til 2-0-føring, Det skete fem minutter efter, at Elmar Bjarnason havde headet et perfekt indlæg fra Danny Olsen ind bag Grytebust og sørget for 1-0-føring.

Annonce:

AGF havde flere gode forsøg inden pausefløjtet mod et OB-hold, der stort set intet havde at byde på. Forsvaret tabte stort set alle nærkampe til Duncan, mens Rasmus Festersen stod for den eneste seriøse fynske afslutning i den anden ende af banen. Men hans halvflugter blev glimrende reddet af Steffen Rasmussen i AGF-buret.

Den århusianske dominans var så overbevisende, at det var svært at tro på, at hjemmeholdet kunne komme tilbage i kampen.

Men det skete altså. Med fynd og klem endda.

AGF tabte tråden fra starten af 2. halvleg. Det aggressive, det modige og det selvbevidste forsvandt, mens OBerne fandt et gear som man overhovedet ikke havde set i 1. halvleg. Hjulpet af en dobbelt udskiftning Azer Busuladic og Mathias Greve kom ind i og gav liv i stedet for de anonyme. debutanten Izunna Uzochukwu og Mathias Greve.

Og det gav bonus i form af reducering til 1-2 allerede efter otte minutter, Anders K. Jacobsen masede bolden over målstregen, da der opstod klumpspils-kaos i AGF-forsvaret efter et hjørnespark.

Indskiftede Mathias Greve sørgede for udligningen 12 minutter senere, da han afsluttede et smukt angreb, som splittede AGFs højre forsvarsside.

Annonce:

I slutfasen havde Morten Duncan – som ellers blev pakket godt ind i 2. halvleg - et godt hovedstød, der gik lige forbi, mens Anders K. Jacobsen i den anden ende af banen var for uselvisk, da han forsøgte sig med en aflevering i stedet for selv at afslutte i helt fri position,

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: