Fire mål på fire dage: Er han Superligaens nye målkonge?

FCM’s nye målhelt, Alexander Sørloth behøvede seks minutter til at vise, at midtjyderne har andre end lange Paul Onuachu til at score mål

To målsskytten fra forleden på Cypern var klar med hovedet, da en anden af de indskiftede FCM-spillere, Jonas Borring røg til baglinjen og smækkede bolden på tværs.

I overtiden sørgede nordmanden for dobbelt op og gentog bedriften fra torsdagens Europa League-opgør, så FCM ser ikke ud til at savne  den sygemeldte topscorer.

Lange Paul er som bekendt ude efter en blindtarmsoperation.

Den indskiftede FCM-reserve sørgede for, at der langt om længe kom  mål i en ørkenvandring af en kamp.

Det var så småt begyndt at trække op til en scoring, da antallet af afslutninger indenfor målstolperne efter pausen var steget betydeligt.

Kvaliteten var dog ikke noget at råbe hurra for.

Således prøvede den tidligere U 21-landsholdsspiller, Casper Nielsen naivt med et indersideskud fra 20 meter, som FCM’s Jesper Hansen nemt kunne klare, og da Simon Kroon i den anden ende brugte hovedet, blev svenskeren grebet ud.

doc6wbqhq9ilat81238is4.jpg
Det kom til at ligne ’terrorudskiftninger’, da Simon Kroon efter afbrænderen blev udskiftet med Jonas Borring, og da bulgarske Bozhidar Kraev kort efter i det lille felt formåede at dreje en returbold udneom OB’s mål, kom 2 måls skytten fra Cypern, Alexander Sørloth i aktion.

Nordmandens første boldberøring blev et hovedstød var tæt hold, som landsmanden Sten Michael Grytebust reddede som en anden håndboldmålmand, men angrebet efter var der gevinst. 

Tilskuerne blev udsat for 45 søvndyssende minutter 1. halvleg med et sølle forsøg på mål signeret André Rømer, FCM.

Spillerne havde mere travlt med at rende rundt og hævne sig, og det kostede advarsler til OB’erne, Joan Simun Edmundsson og Izunna Uzochukwu og FCM’s Janus Drachmann.

Derudover var der også et gult kort til manden, som startede kædereaktionen, gæsternes Tim Sparv, som træner Jess Thorup hev ud straks i 2. halvleg.

Finnen lænede sig op af endnu et gult kort, som i så fald ville være blevet vekslet til rødt.

doc6wbqndm6y3rnikre2cm.jpg
FCM havde på ny valgt at rotere og ændret på fem pladser i forhold til startopstillingen i Europa Cup League-opgøret på Cypern mod Apollon Limassol.

Spareøvelsen med nøglespillere som Jakob Poulsen, Kian Hansen og Alexander Sørloth startende på bænken havde ikke betydet, at der var blevet plads til de to ’udstødte’, Rafael van der Vaart og Martin Pusic.

Sidstnævnte nåede dog på rygteplan at komme i spil, men det var en and.. 

Selv om det navnemæssigt ikke burde betyde det store, kan det undre, at spillerne fra 2. geled ikke er mere sultne og gør alt for at vise, at de er bedre end til bænken.

Da Gustav Wikheim fik mulighed for at score, skød nordmanden flere meter over mål.

TV: Skal FCM-profil smides ud her?

FCK'er ramt af 'blackout': Hvad fanden skete der!?

Er PSG-stjerne Eriksens nye makker? Mystisk 'like' overbeviser Spurs-fans

Superliga-angriber sviner holdet: Det dummeste, jeg har set

Det skal du vide om FIFA 18