Forstående OB regner med Rasmus Falk i foråret

Hvis Rasmus Falk er god nok, så kommer han også på holdet i OB i foråret. Det slår sportsdirektøren fast

Falk er en nøglespiller for OB, og han skal derfor nok få spilletid i foråret, selv om hans sommerskifte til FCK er officielt. (Foto: Lars Poulsen)
Falk er en nøglespiller for OB, og han skal derfor nok få spilletid i foråret, selv om hans sommerskifte til FCK er officielt. (Foto: Lars Poulsen)

Det har vakt harme blandt mange OB-fans, at Rasmus Falk til sommer skifter transferfrit til FC København, når hans kontrakt på Fyn udløber.

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, er dog forstående over for skiftet, og han regner ikke med at lade ham skifte til FCK allerede i januars transfervindue.

- Rasmus har besluttet at skifte klub, når hans kontrakt udløber til sommer. Det betyder, at han er OB-spiller i foråret, og hos os er der ingen, der står hverken over eller under klubben.

- Vi vil altid stille op med de stærkeste spillere, og hvis Rasmus er blandt dem, vil han også spille i foråret. Det er trænerens beslutning, og den håber jeg, at alle vil bakke op om, for vi har et fælles mål om at slutte sæsonen på en solid midterplacering.

- Det mål er Rasmus er en vigtig del af, og det vil vi gøre alt for at bakke ham og resten af holdet op i, siger sportsdirektøren til OB's hjemmeside.

Se også: Peter Kjær: FCK har gjort et kup

Han ærgrer sig samtidig over nogle af de hårde reaktioner, som enkelte fans har givet udtryk for i forbindelse med det forestående klubskifte.

- Jeg forstår godt, hvis nogle er skuffede og ærgerlige over, at Rasmus skifter. Vi har fantastiske fans, som vi sætter enormt stor pris på, og jeg ved, at de sætter vores fynske talenter meget højt.

- Derfor er det også kun endnu mere ærgerligt, når spillere skal opleve reaktioner, der i den grad går over grænsen for, hvad vi kan acceptere, siger Jesper Hansen.

Rasmus Falk har spillet for OB, siden han som ungdomsspiller skiftede til klubben fra Middelfart. Når 24-årige Falk skifter til FCK, vil det være seks år siden, han debuterede i Superligaen.

Se også: Brøndby snyder FCK for eftertragtet angrebstalent

Se også: FC Midtjylland overbød FCK i Falk-jagt

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere