Gang i svingdøren: Sådan vil ny OB-træner genrejse klubben

OB's nye cheftræner har ikke fået løfter omkring Sten Grytebust før sin tiltrædelse

OB ansætter Jakob Michelsen som ny cheftræner

Jakob Michelsen træder ind i Ådalen uden at have fået gyldne løfter om spiller-forstærkninger eller krav til truppens sammensætning.

- Vi har taget hul på et transfervindue, og den slags er, som det er. Jeg forventer i hvert fald både, at der er spillere, der kan forsvinde, lige som vi vel også skal have nogle spillere ind ad døren, siger den nytiltrådte OB-træner til Ekstra Bladet.

De ord betyder også, at Jakob Michelsen har sagt ja til jobbet i OB uden forsikringer om, at den eftertragtede keeper Sten Michael Grytebust fortsat er i klubben, når transfervinduet lukker.

OB's stenrige storaktionær, Niels Thorborg, har ellers pengene til at afgive den slags løfter, såfremt han ønskede at hjælpe en ny træner i gang med jobbet på betryggende vis, men intet tyder på, at Jakob Michelsen er blevet lokket til Fyn med ekstraordinære løfter.

- Vi har drøftet truppens sammensætning i forbindelse med vores forhandlinger, og det er klart, at jeg har nogle ønsker i den forbindelse, og der er også nogle ønsker som OB har formuleret, siger Jakob Michelsen som uddyber sine ønsker til truppen.

Jakob Michelsen har ikke fået et løfte om, at Grytebust bliver. Foto: Lars Poulsen
Jakob Michelsen har ikke fået et løfte om, at Grytebust bliver. Foto: Lars Poulsen
 

- Jeg synes det er vigtigt, at få nogle typer ind, som gør det muligt at kunne ændre en kamp fra bænken, så holdet kan få et andet udtryk.

- Vi har brug for nogle mere alsidige typer, så vi har forskellige kvaliteter i truppen til forskellige opgaver, siger han.

OB har i forbindelse med sommerpausen sagt farvel til seks spillere med kontraktudløb, lige som lejeaftalen med Mohammed Fellah er udløbet.

Det betyder, at Jakob Michelsen har masser af muligheder for at sætte sit præg på den trup, som han nu overtager.

Han ønsker ikke at pege specifikt på hvilke positioner han ønsker at se nærmere på, men det er ret oplagt, at fynboerne har brug for at få styrket konkurrencen i det centrale forsvar, lige som en solid, defensivt orienteret midtbane-mand længe har været savnet i Odense-klubben.

Såfremt Sten Michael Grytebust sælges, så bliver der behov for at hente en stærk afløser. Indtil videre har fynboerne imidlertid afvist alle tilbud på nordmanden, der er på ønskelisten i Brøndby.

Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Udgik i tårer: Hareide afslører resultatet af Bendtners scanning

Jakob Michelsen på tribunen i sin tid som Hammarby-træner. Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån OB OB afslører: Her er vores nye cheftræner

Fodbold Næste sæson kan blive giftig: Skæbnedag for Superligaen

15 kommentarer
Vis kommentarer