Glad OB-målscorer: Det havde vi brug for

Anders K. Jacobsen var både lettet og glad, efter han havde scoret kampens eneste mål i OB’s sejr over FCK

Anders K. Jacobsen slog til mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Anders K. Jacobsen slog til mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

ODENSE (Ekstra Bladet): Den hjemvendte angriber i OB, Anders K. Jacobsen, var søndag en del af startopstillingen, da OB tog imod FCK. Her kvitterede han med kampens eneste mål, der sikrede tre point til fynboerne.

Se også: Supermål sænker FC København i Odense

Og de tre point var tiltrængt, efter holdet sidste runde tabte 5-1 til AAB. Derfor var det også en lettet Anders K. Jacobsen, der efter kampen satte nogle ord på holdets præstation.

Det betyder selvfølgelig en helt masse, men det vigtigste er, at vi får de tre point. Det havde vi brug for, også for at få ro på omverdenen og kritkerne, sagde han.

Det skal give et pust
Ifølge Anders K. Jacobsen giver det nu holdet en helt anden ro, at de kan gå til landsholdspause med en sejr.

- Det skal give et pust. Det hjælper helt klart på humøret, og det skal også give en selverkendelse af, at vi skal arbejde, fordi det er det, der giver resultaterne, lød det fra matchvinderen.

Se også: Efter gigantisk øretæve: Tøffe revser OB

Til trods for stort pres fra FCK, formåede OB at stå imod, og selvom det i store dele af kampen var københavnerne, der dominerede kampen, så er de tre point til OB fuldt fortjent, hvis du spørger Ander K. Jacobsen.

- De skal jo putte den ind, og jeg synes ikke, de skaber det helt store. De får et par vinkelafslutninger, som Tørnæs tager sig godt af, men jeg tror da heller ikke, at FCK er helt tilfreds, sagde han.

 Se også: Forstærkning på vej til Odense: OB henter klassemålmand

Her scorer 'AK' sejrsmålet mod FCK: Se også: Forstærkning på vej til Odense: OB henter klassemålmand

0 kommentarer
Vis kommentarer