Helsingør-kollaps: OB-bombere holdt fest

Helsingør blev kørt fuldstændig over af en flok veloplagte fynboer

ODENSE (Ekstra Bladet): OB's bombere Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen havde sigtekornet rigtigt indstillet. Med sammenlagt fire scoringer var det dem, der førte an, da fynboerne fik en drømmestart på jagten efter det, der er det helt klare mål for dette forår – nemlig en placering i top-6.

Et rystende svagt Helsingør-hold blev knust 6-1 på en dag, der vejrmæssigt ikke indeholdt varme overhovedet, men som alligevel altså endte med lovende fynske forårstakter fodboldmæssigt.

Stærkt medvirkende til dette var også en flot debut til den eneste af vinterens nyerhvervelser i OB, der fik plads i startopstillingen – Troels Kløve.

Han stod for oplægget til både det første og tredje mål, ligesom han generelt med sin bevægelighed og boldkunnen tilførte de stribede en offensiv dimension, som de ikke har haft tidligere

Rasmus Festersen startede festen, da han allerede efter fire minutter huggede resolut til, da han fik bolden serveret fra Kløve tæt under mål.

Og træner Kent Nielsen kan håbe, at det var et varsel om bedre tider for den tidligere topscorer.

For Festersen, havde et problematisk efterår med kun tre scoringer og masser af tid på bænken.

doc6ytp4rlca7l1en3v6gj1.jpg 

Men mod Helsingør sluttede det ikke med scoringen. Han serverede blandt andet endnu en godte, da han med en knaldhård aflevering fra højre sendte bolden ind i pandebrasken på angrebsmakker Anders K. Jacobsen, der ikke svigtede og lagde grunden til sin status som tre-måls-skytte.

Jacobsen svigtede slog til anden gang 10 minutter senere, da han blev spillet fri af Troels Kløve, og sluttede sin fest 10 minutter før tid ved at øge til 5-0.

Med 3-0 i ryggen kunne hjemmeholdet gå forholdsvis afslappede ud til de sidste 45 minutter.

Helsingør havde intet at byde på, hvilket understreges af, at holdet først kom frem til en seriøs afslutning midtvejs i 2. halvleg, og her blev en fri Nicholas Mortensen stoppet af Sten Michael Grytebust i OB-målet.

Inden det kom så vidt havde hjemmeholdet slået til med sin fjerde scoring. Forsvarsspilleren Jeppe Tverskov slog til efter et hjørnespark, da en nedfaldsbold havnede hos ham midt i straffesparkfeltet, og tenniscifrene blev nået, da indskiftede Nicklas Helenius scorede på straffespark fem minutter før tid.

Så der var altså intet at rafle om en kamp, der altså betød styrket optimisme i det fynske, mens Helsingør har rigtig, rigtig meget, der skal rettes op på, hvis nordsjællænderne skal gøre sig håb om at få fornyet billetten til Superligaen.

Det var rystende ringe at se holdet denne eftermiddag - og det billede ændres ikke af Nicholas Mortensens trøstreducering i tillægstiden.

Viktory! Fischer førte an i FCK's storsejr

Afløser sænker AaB i målfest
Superliga-klar: Her er transfervinduets vindere og tabere

5 kommentarer
Vis kommentarer