Kent Nielsen og OB henter endnu en målmand

Maksym Koval skal konkurrere med Michael Tørnes og Casper Radza om spilletid i OB

Maksym Koval har spillet flere kampe på internationalt topniveau. Her passeres han af PSG's Zlatan Ibrahimovic. (Foto: Michel Euer, AP)
Maksym Koval har spillet flere kampe på internationalt topniveau. Her passeres han af PSG's Zlatan Ibrahimovic. (Foto: Michel Euer, AP)

Den fynske klub OB har forstærket sig på målmandspositionen, hvor klubben - der søndag slog FC København med 1-0 på hjemmebane - har sikret sig den ukrainske keeper Maksym Koval på en lejeaftale.

Den ukrainske målmand kommer derfor til OB for at konkurrere med Casper Radza og Michael Tørnes, efter Michael Falkesgaards sæson blev ødelagt af en korsbåndskade, der holder ham ude i resten af sæsonen.

Maksym Koval kommer fra Dynamo Kiev, hvor målmand på 22 år allerede har spillet 80 kampe for den ukrainske storklub.

- Jeg er kommet her for at hjælpe holdet til gode resultater, og som fodboldspiller går man altid efter at vinde så meget som overhovedet muligt i både ligaen og cuppen. Jeg har spillet mange kampe i Ukraine, og jeg har haft et stort ønske om at komme ud i Europa og prøve mig af, så jeg glæder mig over, at det sker nu. Der er blevet taget rigtig godt imod mig, og det er et spændende hold, som jeg så mod FCK i en fantastisk atmosfære med fantastiske fans. Så jeg vil gøre alt for at være med til at udvikle holdet og mig selv, og jeg får al den hjælp, jeg har brug for. Det virker som et super godt kollektiv, så jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang, siger målmanden i en pressemeddelelse.

Koval mangler stadig sin arbejdstilladelse, så han er klar til at tørne ud for klubben, når han får sine papir på plads.

Målmanden er at finde i OB resten af sæsonen.

1 kommentar
Vis kommentarer