Kræftsyg Lars Høgh takker fans: - Situationen er alvorlig

Lars Høgh har ringet til OB's fanklub og takket for støtten i kampen mod kræft

Lars Høgh til landsholdssamling i juni. Foto: Lars Poulsen
Lars Høgh til landsholdssamling i juni. Foto: Lars Poulsen

Se også: Lars Høgh ramt af kræft

Der lød en stor klapsalve fra hele stadion i Odense efter otte minutter og 17 sekunder af den sene søndagskamp mellem OB og FC Midtjylland.

Årsagen var selvfølgelig, at klublegenden Lars Høgh med 817 kampe for OB i fredags meldte ud, at han er ramt af kræft.

'Vi kæmper kamp 818 med dig! Denne redder du også Høgh', stod der desuden på OB-fansenes banner, og dagen derpå takker målmandslegenden for støtten via fanklubbens formand Brian Larsen, der har talt i telefon med Høgh.

- Han ville gerne takke alle for den fine gestus, han fik til kampen i går mod FC Midtyjlland. Både bannere og klapsalver rørte ham dybt og har en kæmpe betydning for ham. Han fortalte yderligere, at situationen omkring sygdommen er alvorlig, så han har brug for al den støtte, han kan få.

- Han sluttede samtalen af med igen at fortælle, hvilken stor betydning det har, at der bliver tænkt på ham her i Odense, skriver formanden i et opslag på fanklubbens Facebook-side.

Lars Høgh har tidligere meddelt, at han ikke selv ønsker at udtale sig om sygdommen og samtidig beder om ro omkring sig selv og sin familie.

Tidligere har både Brøndby og DBU været ude og ønske god bedring til Høgh, der ind til sygdommen har fungeret som målmandstræner begge steder.

Som aktiv blev det udover de mange klubkampe for OB også til otte A-landskampe for Danmark, hvor han blandt andet var med på det legendariske hold, der var med til VM-slutrunden i 1986.

Se også: Konflikt truer landsholdet: Nu stiller Eriksen krav

Se også: Tidligere landsholdsspiller på eventyr: Bliver træner i nystartet liga

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Vennen om Lars Høgh: En fighter både på og uden for banen

Se også: Danskerne hylder Lars Høgh: - Du skal nok klare kampen

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere