Målhelt ’belønnet’: Ud på bænken!

Thomas Dalgaard hamrede udligningen ind i Odense, og det kostede ham ironisk nok en udskiftning

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

ODENSE (Ekstra Bladet): Det er åbenbart takken! Først udligner man til 1-1 – og så bliver man skiftet ud umiddelbart efter, da den værste jubel har lagt sig… Thomas Dalgaard kunne tage situationen med et smil EFTER kampen, men SønderjyskE-strikeren indrømmer blankt, at han var pænt irriteret lige i situationen og også kommenterede den over for sin træner Jakob Michelsen ude bag sidelinjen.

- Jeg sagde bare, at han skylder én. Han skylder en øl, siger den tidligere OB’er, der mildest talt ikke slog til i stribet dress. Men forklædt som SønderjyskE-spiller går det helt godt.

- Ja, helt bestemt. Men jeg scorer altid mod OB, så det er dejligt. Jeg har scoret mod dem fem kampe i træk nu, så det er rart nok, jeg ikke spiller der mere – så jeg kan komme til at lave nogle kasser.

Thomas Dalgaard havde ellers ikke været i nærheden af at score, inden SønderjyskE udnyttede en opspilsfejl af Oliver Lund og satte den fynske defensiv under pres. Via netop Oliver Lunds overkrop suste Thomas Dalgaards skud ind til 1-1 ti minutter efter pausen.

Og så var der dømt fyraften!

- Det er åbenbart belønnningen, at man kan komme ud og slappe lidt af, siger han grinende.

- Det var et rigtigt godt kludemål. Et virkelig godt angribermål, synes jeg. Perfekt. Jeg var da pisse-ærgerlig og nok også lidt sur, hvis jeg skal være ærlig. Jeg tror, meningen var, at vi skulle have haft Tommy Bechmann ind og spillet med to angribere, hvis jeg ikke lige havde scoret der. Så scorer jeg – og bliver straffet. Det er sgu lidt pudsigt…

For tre uger siden nakkede folkene fra Haderslev OB med 4-0 syd for Kongeåen.

- Hvad føles bedst: 4-0 eller 2-1 efter at have været bagud?

- Det er svært at sige. Jeg vil nu nok sige, at denne sejr føles bedre, selv om vi ikke spillede lige så godt som på hjemmebane. Men OB spillede også noget bedre i dag end i den kamp, så det blev en rigtig fightersejr i en kamp, hvor de muligvis havde et par chancer flere – det var en rigtig SønderjyskE-kamp!

Og det er vist ikke helt løgn…

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU