Medie afslører: OB forsøgte at hente Nicklas Bendtner

OB forsøgte også at få fingrene i Nicklas Bendtner, skriver TV3 Sport

Som bekendt endte Nicklas Bendtner ikke i OB men hos FCK. Og bliver han en succes i det københavnske? Allan Olsen og Gisle Thorsen vurderer. Producer: Kristian Hansen.

Nicklas Bendtner skal resten af efteråret tørne ud for FC København, og dermed er én af dansk fodbolds mest kendte ansigter tilbage i Superligaen.

Det kunne han også have været uden et løvelogo på brystet.

Ifølge TV3 Sport forsøgte OB at få fingrene i Nicklas Bendtner, og den 31-årige angriber var angiveligt ikke helt uinteresseret i de fynske tilnærmelser. Da FC København kom på banen, var Nicklas Bendtner dog ikke i tvivl.

- Det er kæmpestort for mig, og jeg har drømt om det i mange år. For mig er det en sublim mulighed, og jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang, sagde Bendtner, da han blev præsenteret i FCK onsdags.

OB siger selv om Bendtner-interessen:

- Nicklas Bendtner er en helt speciel case. Normalt ville han ikke være aktuel for OB, men når sådan en mulighed opstår, så undersøger vi den selvfølgelig, siger Jesper Hansen, der er sportsdirektør i OB, til TV3 Sport.

Nicklas Bendtner kan få sin FCK-debut den 15. september på udebane mod Hobro IK.

Nicklas Bendtner og Ståle Solbakken på en hektisk onsdag. Foto: Polfoto/Jens Dresling FC København Frygter Bendtner-hysteri: - Det går ikke!

Nicklas Bendtner har ædt en lønnedgang i forbindelse med skiftet til FCK, hvor han p.t. ikke er blandt de lønførende. Foto: Anthon Unger FC København Discount-Bendtner: Det betaler FCK

Bendtner i centrum. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix FC København Ståle om Bendtner: Ikke så slemt som frygtet

128 kommentarer
Vis kommentarer