Medie: Emil Larsen i engelsk søgelys

Ifølge engelsk medie er Emil Larsen på ønskelisten i engelske Middlesbrough

Emil Larsen er angiveligt et lunt navn i Middlesborough, som ligger i sub-toppen af Championship. (Foto: Claus Bonnerup)
Emil Larsen er angiveligt et lunt navn i Middlesborough, som ligger i sub-toppen af Championship. (Foto: Claus Bonnerup)

OB's offensive profil Emil Larsen kan være på vej mod et klubskifte kort inden transfervinduets lukning om en uge. Flere klubber er således meldt interesseret i Emil Larsen på det seneste, og nu sættes en ny klub i forbindelse med den tidligere landsholdsspiller.

Emil Larsen er nu også på ønskelisten i den engelske klub Middlesbrough. Det skriver det engelske medie HITC Sport. Ifølge mediet har den engelske Championship-klub kigget længe på Larsen, og nu overvejer man altså at byde på offensivspilleren.

Emil Larsen er også et emne i hollandske NEC Nijmegen, ligesom tyske St. Pauli er en af flere klubber i Tyskland, der er interesseret i spilleren. Endelig er AGF også meldt som en bejler til offensivspiller.

I OB har Emil Larsen kontraktudløb næste sommer, og derfor er det ved at være sidste chance, hvis fynboerne skal have penge for et salg af den tidligere Lyngby-spiller, der kom til klubben i sommeren 2012.

Det danske, tyske og hollandske transfervindue lukker den 31. august, mens det engelske vindue først lukker 1. september.

1 kommentar
Vis kommentarer