Nu sker der noget på Fyn: OB handler i FC Midtjylland

Jakob Michelsen handler i FC Midtjylland og henter en favorit fra SønderjyskE-tiden

Janus Drachmann (th) skifter til OB, hvor han kender cheftræner Jakob Michelsen fra deres fælles fortid i SønderjyskE. Foto: Anita Graversen
Janus Drachmann (th) skifter til OB, hvor han kender cheftræner Jakob Michelsen fra deres fælles fortid i SønderjyskE. Foto: Anita Graversen

Der har været forholdsvis stille på transferfronten i Ådalen denne sommer.

I hvert fald indtil nu.

Onsdag morgen kan OB nemlig meddele på sin hjemmeside, at man har købt FC Midtjyllands midtbanekriger Janus Drachmann fri af kontrakten.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Midtjylland og med Janus. Han er en spiller, der passer perfekt ind på vores hold, og som kan tilføre nogle af de vigtige elementer, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Det gælder erfaring, duelstyrke, lederskab og hårdhed, og samtidig har Janus en fin teknik og er dygtig med bolden. Så på den måde passer han godt ind hos os, samtidig med at han bidrager med noget ekstra, siger OB’s sportsdirektør.

Janus Drachmann er blevet udstyret med en fireårig kontrakt på Fyn, og den 30-årige midtbanespiller må betragtes som noget af en ønskespiller for OB-cheftræner Jakob Michelsen.

Da SønderjyskE i sæsonen 2015/16 overraskende vandt sølvmedaljer i Superligaen, var det med Jakob Michelsen på sidelinjen og Janus Drachmann som en profil på midtbanen.

I FC Midtjyllands mesterskabssæson spillede han 25 Superliga-kampe - i de 17 af kampene startede han på banen.

- Vi har en rigtig stærk trup med masser af talent, åbenhed og gå-på-mod. Til gengæld har vi ønsket os at supplere truppen med endnu en rutineret spiller, der er klar til at gå forrest i duellerne, og som kan være med til at give endnu mere energi og vildskab på holdet, siger Jakob Michelsen til OB's hjemmeside og fortsætter.

- Det, tror jeg på, er noget af det, vi mangler, og det kan Janus bidrage med, ligesom han har erfaringen og indstillingen til at være der for holdkammeraterne fra start til slut. Det er sådan, jeg kender Janus fra vores fælles tid i SønderjyskE, og det er bestemt også sådan, jeg ser ham i dag.

Janus Drachmann bliver fynboernes anden sommertilgang, da Jesper Hansen og Jakob Michelsen i forvejen har hentet Alexander Ludwig i Horsens.

Analyse: Mystikken hænger tungt over mestrene

Tøffe overrasket over FCK-flop: 'Et ordentligt hak i tuden'

Drømme-transfer på plads: Så meget betaler FCM for stjernen

Fester på andet døgn: Så vild er guldfejringen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT