Annonce:
Annonce:

Nullert i Odense - men solen skinnede da...

OB sparede Emil Larsen, men kunne ellers godt have brugt en enkelt virtuos og en genistreg i kedelig 0-0-kamp mod SønderjyskE

Der blev gået til stålet i Odense, men mål blev der ingen af. (Foto: Anders Brohus)
Der blev gået til stålet i Odense, men mål blev der ingen af. (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

ODENSE (Ekstra Bladet): Emil Larsen varmede op, varmede op – og varmede op. En halv time luntede øjeblikkets mest omtalte OB’er rundt på den forkerte side af kridtstregen  og nærmede sig da ind imellem fansene på den yderste sektion af fantribunen bag det ene mål.

Men derved blev det.

Nullerten på stadion i Odense lignede ellers i det blændende solskin med vandkanon-regnbuer den oplagt ramme for et helte-comeback af dimensioner, total forsoning mellem Larsen og fansene – og måske den ene scoring, der kunne bøje en kedelig eftermiddag i neon og gøre sjællænderen til kæmpe helt.

Annonce:

Men Ove Pedersen valgte IKKE at benytte sig af spilleren, der i sin gamle topform ellers nok kunne have gjort en afgørende forskel i en kamp, hvor der blev spillet på de sikre numre. Et point til hver af kombattørerne ville immervæk øge afstanden til turboladte FC Vestsjælland med henholdsvis otte point for sønderjydernes vedkommende og syv for fynboernes.

Farvel OB - næste stop Reykjavik

Det var åbenbart vigtigere end at gå efter den fulde pakke, der – nok engang – ville udløse mellemrubrikker a la ’reddet fra nedrykning’.

Spændingen er altså så nogenlund intakt, hvis folkene fra vognmandsbyen kan score flere sejre resten af foråret.

Normalt plejer sønderjyder og fynboer at udveksle et hav af mål i deres indbyrdes træf, men denne søndag blev en yderst chancefattig affære. Nicolaj Madsen sendte et hovedstød over tværstangen efter 17 minutter, og OB havde nogle kontrachancer kampen igennem – men de sandede hver gang til i teknisk uformåen eller manglende overblik, som da Rasmus Falk fuldstændig overså en total blank Haakon Skogseid på sin venstre side i en omstilling efter jysk hjørnespark.

Emil Larsen sår tvivl om fremtiden i OB

Annonce:

Lasse Nielsen fik en mega chance kort før tid efter stribet hjørnespark og almindeligt klumpspil med kigge-kø og det hele, men Marin Skender fik ryddet op tæt foran egen målstreg.

Emil Larsen stoppede fem minutter før tid lunteriet og betragtede den brødløse kunst med hånden til hagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: