OB-anfører tæt på exit - kigger efter ny klub

OB kan meget vel miste sin anfører. Hallgrimur Jonasson forlænger ikke sin kontrakt og forlader sandsynligvis klubben allerede denne sommer

Hallgrimur Jonasson ser ud til at forlade OB i dette transfervindue. (Foto: Tycho Gregers)
Hallgrimur Jonasson ser ud til at forlade OB i dette transfervindue. (Foto: Tycho Gregers)

Alt tyder på, at OB skal have ny anfører i klubben denne sommer.

Den nuværende kaptajn Hallgrimur Jonasson har kontraktudløb til vinter, men hans kontrakt bliver ikke forlænget, og der arbejdes derfor allerede nu på et klubskifte. Det erfarer tipsbladet.dk.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger ligger det fast, at Hallgrimur Jonasson og OB ikke forlænger den kontrakt, der udløber til vinter, og derfor er islændingen begyndt at sondere mulighederne for et klubskifte allerede denne sommer, hvor et par klubber har vist interesse.

Hvis et klubskifte kommer i stand, kan OB muligvis også score en lille transfersum foruden de sparede lønkroner, et farvel til Jonasson vil udløse.

Hallgrimur Jonasson er desuden en af efterhånden få spillere i OB-truppen, som cheftræner Kent Nielsen ikke har været med til at hente, men islændingen var alligevel en central figur på OB-holdet i sidste sæson, hvor han som en af de eneste i Superligaen spillede samtlige minutter.

Fynboerne har imidlertid handlet markant ind til Jonassons position i midterforsvaret denne sommer, hvor både Jeppe Tverskov og Kenneth Emil Petersen er kommet til. I konkurrencen om spilletid kan Jonasson ende på bænken, og dermed kan alle parter have interesse i et klubskifte allerede nu.

Hallgrimur Jonasson ligner en færdig mand i OB. (Foto: Jens Dresling)
Hallgrimur Jonasson ligner en færdig mand i OB. (Foto: Jens Dresling)
 

OB's cheftræner Kent Nielsen antyder over for Fyens Stiftstidende i dag, at han overvejer at skifte anfører, og det passer også godt med et muligt farvel til Hallgrimur Jonasson.

Tipsbladet.dk har forelagt OB's sportsdirektør Jesper Hansen sagen om Hallgrimur Jonassons forestående afsked med OB, men han ønsker ikke at bekræfte tipsbladet.dk's oplysninger.

- Det kan jeg ikke kommentere. Jeg kan kun sige, at vi taler sammen med vores spillere, og når vi kommer frem til en afklaring, melder vi det ud. Al dialog bliver mellem spiller og klub, siger Jesper Hansen.

- I har hentet flere spillere til det centrale forsvar denne sommer. Har det noget at gøre med Hallgrimur Jonassons situation?

- Det får du mig ikke til at sige, men der er selvfølgelig en grund til, at vi har hentet de spillere, siger Jesper Hansen.

Hallgrimur Jonasson skrev kontrakt med OB i august 2014, men skiftede først fra SønderjyskE i januar 2015. Han har altså spillet i OB i halvandet år - det seneste år som anfører. Det forventes, at der kommer en officiel afklaring på Hallgrimur Jonasson inden for de næste par uger.

Christian Keller er færdig som anfører i Randers FC (Foto: Anita Graversen) Randers FC Flår anfører-bindet af konetyven Keller

Rasmus Falk er ingen populær herre på Fyn længere. (Foto: Lars Poulsen) OB TV: Hør den her: OB-fans laver hadesang til egen spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer