OB-boss indrømmer elendige forhold: 'Hvad fanden sker der her?'

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, arbejder hårdt på at forbedre forholdene for Superliga-truppen. De nuværende er meget dårlige, fastslår han

Mange OB-fans har skudt sportsdirektør Jesper Hansen i skoene, at der ikke blev handlet nok ind i den fynske Superliga-klub i løbet af sommeren. Når sportsdirektøren sidder på sit kontor i Ådalen, er det dog nogle helt andre bekymringer end spillertruppen, der rumsterer i hovedet på ham.

Jesper Hansen er alt andet end tilfreds med de forhold, OB har i det daglige. Fynboerne har base i Ådalen i Odense, og det har klubben efterhånden haft i en menneskealder. Rammerne er charmerende, men ikke en Superliga-klub værdig, fastslår sportsdirektøren.

Derfor har der også i lang tid været dialog med blandt andre Odense Kommune om at forbedre forholdene for OB.

- Prøv at tage ud og se de andre klubber, vi sammenligner os med, hvilke forhold de har, så vil du sige, 'Hvad fanden sker der her?'. Hvis du tager til andre klubber i Superligaen, så er det to forskellige verdener, og det skal man bare også holde sig for øje, at OB har dårlige forhold, siger Jesper Hansen til obstruktion.dk.

Artiklen fortsætter under billederne...
doc6w0hr9snnsyc4sb8arz.jpg
44062419.jpg
Når OB ikke træner i Ådalen, rykker Superliga-truppen ofte til Dyrskuepladsen tæt på Odense Universitetshospital, men det er ikke en holdbar løsning for klubben, der har ambitioner om at være med i toppen af dansk fodbold.

- Så låner vi nogle baner, tidligere ovre i Bolbro og Kildemosen, og så har vi Dyrskuepladsen, som hele tiden er 'hundelufterplads', og alt muligt andet, og så er vi afhængige af, at der kan være Grøn Koncert eller Dyrskue eller andre ting, og det er ikke godt for et fodboldflagskib for Fyn. Det kan ikke hjælpe noget, at vi sidder med nogle forventninger til OB, hvis vores hverdag er præget af, at vi ikke kan spille fodbold, og det er den jo i dag. Det er ikke nogen undskyldning, det er fakta, siger Jesper Hansen.

OB er aktuelt nummer otte i Superligaen.

Drama efter slutfløjt: OB-profil i klammeri med SønderjyskE-boss:

For kækt! AGF-indkøb måtte undskylde over for nye holdkammerater

Laudrup følger skræmt Irmas ødelæggelser

Så presset er Superliga-klubberne og her skal de handle