OB-fans raser efter transfervinduet: Kan vi sælge sportschefen?

OB-sportschef Jesper Hansen valgte tidligt at lukke det fynske transfervindue, og efter at have mistet storprofil og et skidt efterår skabte det store frustrationer hos klubbens fans

OB har haft et særdeles svingende efterår, hvilket har udmøntet sig i en skuffende 13. plads. Foto: Polfoto.
OB har haft et særdeles svingende efterår, hvilket har udmøntet sig i en skuffende 13. plads. Foto: Polfoto.

Det koger i den fynske Ådal i øjeblikket, og det er ikke af glæde. Hos OB er man nemlig i store udfordringer efter et skidt efterår, og det transfervindue, der skulle løse nogle af problemerne blev aldrig rigtig optimalt for fynboerne. Tidligt tirsdag aften meldte sportschef Jesper Hansen ud, at han ikke forventede flere handler fra klubbens side.

Den udmelding kom efter salg af midtbaneprofilen Mohammed El-Makrini, der af mange fans var regnet som den vigtigste OB-spiller. Han blev dermed ikke direkte erstattet efter salg til Æresdivisionen, og det samt transfervinduet generelt skabte store panderynker hos de fynske fans.

Jesper Hansen synes at opleve hård modvind fra OB's fans efter et relativt inaktivt transfervindue. Foto: Polfoto.
Jesper Hansen synes at opleve hård modvind fra OB's fans efter et relativt inaktivt transfervindue. Foto: Polfoto.

Vi har samlet nogle af de reaktioner, der har mødt OB's officielle Facebook-væg på transfer deadline day. Vi har valgt at bringe dem uden navn:

- Kan vi nå at sælge Jesper Hansen....? Alvoren synes ikke at være gået op for Jesper Hansen. Der mangler en skarp angriber/kreativitet i front. Men sportsdirektøren har lukket vinduet, og det lugter af første division.... SUK!! Jeg kunne godt tænke mig at ledelse, trænere og spillere stiller sig frem og fortæller mig, og alle andre fans, hvordan vi skal bevare gejsten, optimismen - ja bare interessen for det her.

- Der er stadig timer tilbage (5½ fra artiklens udgivelse) at arbejde i og det er nødvendigt arbejde. Hvordan fanden kan sådan en inkompetent mand, som fejler vindue på vindue og altid går hjem kl 18 på deadline day, få lov at lede min klub?

- Jesper Hansen arbejder på at få en offensiv profil ind, og det lykkes ikke. Det er simpelthen for tyndt, at vi vindue efter vindue skal høre, at man gjorde hvad man kunne...

- En angriber der ihvertfald ikke er dårligere end de andre og en god midtbanemand ud. Ind med en midtbanemand der ihvertfald ikke er bedre og en ofte skadet venstre back. Spændende om det hjælper i tabellen... jeg tvivler.

- Første division rykker tættere på.

OB ligger næstsidst i Alka Superligaen efter efteråret.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: FC Midtjylland missede stort transfermål: Derfor gik det i vasken

Ludwig Augustinsson (i midten) skifter til sommer til Werder Bremen, hvor han bliver holdkammerat med sin tidligere anfører Thomas Delaney. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen - 1. feb. 2017 - kl. 06:20 De er Superligaens transfer-tyranner!

Viborg-direktør Morten Jensen. Foto: Andreas Szlavik Viborg - 31. jan. 2017 - kl. 20:22 Rutineret svensker skal bolstre Viborgs forsvar

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere