OB-fighter advarer: Nedrykning er blevet mere virkeligt

Martin Spelmann erkender, at nedrykning stadig er en mulighed i OB – det burde den ikke have været

Martin Spelmann og OB kan se frem til flere nervepirrende kampe i bunden af Superligaen efter nederlaget til FCV. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Martin Spelmann og OB kan se frem til flere nervepirrende kampe i bunden af Superligaen efter nederlaget til FCV. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

ODENSE (Ekstra Bladet): Fighteren Martin Spelmann nævner ikke Emil Larsen ved navn, men tager tvært imod hele holdet med i sin skuffede analyse af nederlaget:

- Vi kunne have lukket det bal der, men nu er det blevet virkelighed igen. Men det skal åbenbart være spændende at spille i OB, og det sørger vi så også i dag for, at det bliver. Vi har også muligheder den anden vej, men det er lidt måde, vi kører tingene på i OB for tiden. Vi bliver usikre, når vi laver en fejl, og en bliver til flere, siger Martin Spelmann.

Se også: FCV lever - trækker OB med ned i dyndet

Han føler, OB skabte chancer – men bare ikke omsatte dem:

- Jeg har muligheder på nogle indlæg, Rasmus Falk har – men vi kommer ikke på dem. Der kommer en fire-fem flade, som rammer en Vestsjælland-spiller og ikke en OB’er. Vi viser sgu ikke nok vilje i de dueller inde foran, hvor vi skal ind og slå os, som Thomas Dalgaard viser ved det første mål. Hen er en halv meters penge bagved, som jeg ser det, og alligevel kommer han først på bolden. Det må gerne gøre lidt ondt!

- Det skal vi også vise i forsvarskæden. Når vi kommer først på bolden, er det fint – men det er også vigtigt, at der kommer lidt adresse og noget længde på. Når de clearer, landet bolden stort set til målspark – det er ikke tilfældet, når vi gør det.

Det handler ikke om, at OB’erne følte sig for komfortable. Martin Spelmann ryster på hovedet.

Se også: OB-profil i krig med fans: Jeg kan ikke lide dem

- Nej, bestemt ikke. Det har i min OB-tid været sådan, at det er et hold, der har skullet arbejde sig ud af tingene, og der skal ikke så meget til, før vi falder tilbage i gamle vaner med at blive lidt usikre. Vi skal på hjemmebane vise meget mere aggressivitet og vilje, og så skal vi løbe noget mere for hinanden.

Hullet kunne være blevet på 13 point ned til FC Vestsjælland – nu er det kun på syv…

- Det har hele tiden været realistisk, at vi kunne rykke ned. Vi havde kunnet hamre et sidste søm i kisten, hvis vi havde taget sejren i dag, men nu er risikoen da mere virkelig, end den har været i et stykke tid. Det har vi selv sørget for.

Se også: FCV-træner: Nu burde jeg måske ha’ fyresedlen

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere