OB-forsvarer bekræfter: Stopper i klubben til sommer

Når Oliver Lunds kontrakt med OB udløber til sommer, forlader han klubben. Han ved endnu ikke, hvor karrieren fortsætter

Sjov detalje af OB-keeper. (Video: TV3 Sport)

Da vi på nærværende medie talte med Oliver Lund for en lille måned siden, sagde han, at hans fremtid i OB skulle afklares i marts. Det blev den også, og desværre for Lund betyder afklaringen, at han om tre måneder står uden klub.

Den alsidige forsvarsspiller har talt med sportsdirektør Jesper Hansen og cheftræner Kent Nielsen, og de tre har i fællesskab fundet frem til, at Oliver Lunds og OB's veje skilles.

- Jesper, Kent og jeg har haft nogle konstruktive snakke, hvor vi er blevet enige om, at fra sommer skal jeg finde et nyt sted at være, fortæller spilleren til tipsbladet.dk.

Konkurrencen på højre back, hvor Lund primært gør sig, blev øget i vinter, da Ryan Johnson Laursen kom til klubben fra Esbjerg. I forvejen har U21-landsholdsspilleren Mikkel Desler spiller pladsen i det meste af sæsonen.

Det har marginaliseret Lund, og heri skal man finde årsagen til hans kommende exit.

- Vi skulle se de tre måneder fra januar til marts an og vurdere, hvor vi var. For mit vedkommende har jeg ikke spillet det, jeg gerne ville. Vi havde en ide om, at jeg skulle prøve begå mig i midterforsvaret, men der er andre blevet valgt. Det virker ikke, som om der er de store perspektiver for mig i OB desværre, siger Lund.

Oliver Lund skal finde nye græsgange efter sæsonen. Foto: Jens Dresling
Oliver Lund skal finde nye græsgange efter sæsonen. Foto: Jens Dresling

I det centrale forsvar har Jeppe Tverskov, Frederik Tingager og anfører Kenneth Emil Petersen spillet i Lunds sted.

Han har ikke nogen ny klub på bedding, og selv om 'man selvfølgelig hører lidt' som han siger, så ligger ansvaret hos hans agent, Mikkel Nissen. I mellemtiden forsikrer Oliver Lund om, at han bruger sit krudt på at hjælpe OB i resten af sæsonen.

Hvis den tidligere AB- og FC Vestsjælland-spiller får muligheden for et eventyr, siger han dog næppe nej.

- Som udgangspunkt er det jo en drengedrøm at komme udenlands, det vil jeg rigtig gerne prøve. Men det kræver, at tilbuddet er der, og det ved jeg ikke, om det er. Jeg ved, at Nissen arbejder, og så må vi vente og se, hvad der sker til sommer, siger Oliver Lund, der har spillet 16 Superliga-kampe for OB i denne sæson.

Se også: Tidligere nigeriansk stjerneskud på prøve i OB

Bendtner skal spille under ydmyge forhold i Norge. Foto: Tariq Khan Skandinavien - 5. apr. 2017 - kl. 13:49 Bendtners historiske kamp: Så småt har det ALDRIG været

Delaney er et kæmpe hit i Tyskland. Foto: All Over Press Tysk fodbold - 5. apr. 2017 - kl. 12:15 Vælter sig i anerkendelse: Dansk kæmpehit overstråler Bayern-stjerner

Pengene strømer ind i FCK, men anderledes skidt ser det ud for flere af Superligaens klubber, hvis økonomi viser store røde tal. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen