OB har henvendt sig: Vil forlænge med profil

OB har rakt hånden ud til to af klubbens profiler i forhold til en kontraktforlængelse

Jeppe Tverskov (forrest) er én af de to spillere, OB håber at kunne forlænge med til sommer. Foto: Jonas Olufson
Jeppe Tverskov (forrest) er én af de to spillere, OB håber at kunne forlænge med til sommer. Foto: Jonas Olufson

Efter år på år med skuffende resultater og missede målsætninger har solen endelig skinnet på OB i denne sæson. Fynboerne, der før sæsonen ansatte Jakob Michelsen som ny cheftræner, er aktuelt nummer tre i Superligaen, og onsdag spiller holdet semifinale mod FC Midtjylland i pokalturneringen.

Den tidligere Randers-spiller Jeppe Tverskov har en stor aktie i den aktuelle succes på Fyn. I en sæson, hvor OB har haft et væld af udfordringer i defensiven, har han været en hjørnesten, og Tverskov har også vikarieret på midtbanen, når der har været brug for det.

Jeppe Tverskov er den spiller, der har spillet flest kampe for OB i denne sæson, og fynboerne håber, at han kommer til at spille mange flere i fremtiden. Klubben har således gjort antræk til at forlænge den aftale, der udløber i sommeren 2020.

- Ja, der er givet udtryk for det, men vi snakker ikke om det lige nu, siger Jeppe Tverskov til podcasten Stemmer Fra Ådalen.

Da forsvarsspilleren kom til OB fra Randers FC, gav han udtryk for, at den fynske klub kunne blive et springbært til udlandet, og det er en drøm, han ikke har lagt på hylden, selv om han er glad for at være i Ådalen.

- Jeg har fået en større rolle på holdet, og det er kommet det i løbet af det seneste år. Det vægter højere. Jeg har det godt, og det er også noget, man sætter pris på, når man har spillet fodbold i nogle år. Man kan være ude i perioder i løbet af karrieren, hvor det ikke lige spiller. Omvendt vil man også gerne prøve at se, hvor højt man kan ende, optimere mest muligt og komme på det højst mulige niveau og få de oplevelser, der følger med der.

- Jeg kan ikke komme det mere konkret end det, for vi står overfor en periode, der betyder så meget. Jeg har selv givet udtryk over for folkene omkring mig for, at det ikke er noget, jeg vil snakke om lige nu. Det må vente til efter sæsonen, lyder det fra Jeppe Tverskov.

Fynboerne ønsker også at forlænge med midtbanespilleren Casper Nielsen. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Fynboerne ønsker også at forlænge med midtbanespilleren Casper Nielsen. Foto: Jens Dresling/Polfoto
 

Over for Stemmer Fra Ådalen bedyrer også Casper Nielsen, at OB har rakt en hånd ud i forhold til en kontraktforlængelse, men lige som Tverskov ønsker han ikke at bruge tid på den slags nu og her.

Se også: 'FC-svin': OB-profil i duel med Sydsiden
Se også: Tøffe sætter røven i klaskehøjde: Disse fem ting kommer til at ske

1 kommentar
Vis kommentarer